Makyajlı Ford Edge yeni Bi-Turbo dizel ile Avrupa’ya geldi

Ototeknikveri     21 Şubat 2018 03:04

Ford güncellenen Edge modelini Avrupa’ya getirdi. Yeni model geçtiğimiz günlerde Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı.

Makyajlı Ford Edge yeni Bi-Turbo dizel ile Avrupa’ya geldi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmanın bugüne kadarki en yüksek teknolojili SUV’si olarak lanse edilen makyajlı Edge yeni bir ön fasya, revize edilmiş ön panjur ve yenilenen LED farlar ile geliyor. Crossover otomobil aynı zamanda yeni kaput ve güncellenen bagaj kapağına sahip.

 

İç kabindeki değişiklikler fazla değil ancak bu kısımda yeniden tasarlanan orta konsol ve yeni vites seçici döner düğme dikkat çekiyor. Sürücüler aynı zamanda kabinde “konfigüre edilebilir 3D dijital kontrol paneli”, opsiyonel kablosuz akıllı telefon şarjı ve Edge için özel hazırlanmış yeni B&O PLAY lüks ses sistemini bulacaklar.

 

Daha şık bir seçenek isteyen sürücüler ise ilave kaporta renkleri ve siyah ön panjurlu Edge ST-Line versiyonuna yönelebilir. Bu model aynı zamanda 20 inç jantlar ve alüminyum pedallar, perfore Miko-Dinamica koltuklar gibi özelliklere sahip lüks bir iç kabin ile geliyor.

 

Teknoloji bakımından Edge bir dizi yeni sürüş sistemiyle geliyor. Modelde Uyumlanabilir Seyir Kontrolü, Dur-Kalk sistemi, Şerit Ortalama Asistanı, Kaçınma Manevrası Asistanı ve Kaza Sonrası Fren özellikleri sunuluyor.

 

Kaputun altında yeni 238 PS (175 kW) 2.0 litre EcoBlue bi-turbo dizel motor bulunuyor. Motor sekiz vitesli otomatik şanzıman ve standart dört çekişli sürüş sistemiyle birlikte çalışıyor.

 

Çok büyük bir performans beklemeyen sürücüler 150 PS (110 kW) ya da 190 PS (139 kW) 2.0 litre EcoBlue motoru da tercih edebiliyor.

 

Ford Edge Cenevre Motor Show’u takip eden aylarda Avrupa’da satışa çıkacak.

 

 

Son Güncelleme : 21 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo