2019 BMW 3 Serisi’nden yeni görüntüler

Ototeknikveri     23 Şubat 2018 06:47

BMW’nin yeni çıkacak G20 3 Serisi modeli 5 Serisi’ne benzer bir ön kısımla geliyor ancak arka kısımda tamamen yeni bir tasarım kullanılmış.

2019 BMW 3 Serisi’nden yeni görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilin son yayınlanan casus fotoğrafları iki farklı prototip gösteriyor. Birisinde M Sport parçaları bulunurken, diğeri temel konfigürasyon. Her iki prototipte de kamuflaj çok az ve bu sayede otomobilin bugüne kadarki en net görüntüleri ile karşı karşıyayız.

 

Yeni 3 Serisi’nin önden bakıldığında 5 Serisi ile oldukça benzer olduğu görülüyor. Farların biçimi dikkat çekerken, ön panjur da 5 Serisi’ni anımsatıyor. Diğer dikkat çeken özellikler arasında profil boyunca akan ve yukarıya doğru kıvrımlanan bir tasarım çizgisi ve kapı eşiklerine doğru yine başka bir çizgi bulunuyor.

 

Mevcut F30 3 Serisi’nde en üstteki tasarım çizgisi arka kapı tutacağından daha yukarıya gitmiyor. Yeni G20 modelinde ise çizgi her iki kapı tutacağının da üzerinden geçiyor ve otomobile daha agresif bir duruş katıyor.

 

Arkaya doğru ilerlediğimizde işler çok daha ilginç hale geliyor. BMW sedan için tamamen yeni bir arka kısım tasarımına bakıyor olabiliriz. Arka lambaların genel şekli Audi A4’ü anımsatıyor, en alt kısım ise bazı BMW konseptlerinde olduğu gibi biraz dışarıya doğru çıkıntılı.

 

Son fotoğraflarda iç kabini pek iyi göremesek de, G20 3 Serisi’nin yeni bir dijital gösterge paneli ve yeni vites tasarımı ile geleceğini biliyoruz. Yeni modelde zengin dizel ve benzinli motor seçenekleri ve yine çok sayıda elektrikli güç aktarım mekanizması bekleniyor.

 

Yeni 2019 BMW 3 Serisi’nin bu yıl içinde resmi tanıtımı yapılacak.

 

 

Son Güncelleme : 27 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo