Yeni Seat Leon Cupra R ST station geliyor

Ototeknikveri     23 Şubat 2018 09:01

Yeni Seat Leon Cupra R ST station Cenevre’deki tanıtımdan önce 300 hp güç çıkışı ile detaylandı.

Yeni Seat Leon Cupra R ST station geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Performans odaklı Seat Leon Cupra R ST ortaya çıktı. İlk kez öel bir Cupra etkinliğinde sahne alan model önümüzdeki günlerde Cenevre Motor Show’da da tanıtılacak. Yeni model 2018 yılının sonunda ise satışa çıkacak.

 

Leon R ST Cupra 2.0 litre TSI benzinli 300 hp motor ile geliyor. Motor 4Drive dört çekişli sürüş sistemi ve vites geçişleri hızlı DSG otomatik şanzıman ile birlikte çalışıyor.

 

Leon Cupra R ST bakır iç mekan ve dış cephe ayrıntıları ve bakır alaşımlı jantlar ile geliyor. Dış cephede karbon fiber aerodinamik parçalar otomobilin performansına vurgu yapıyor.

 

Seat’ın satış ve pazarlamadan sorumlu yöneticisi Wayne Griffiths piyasada havalı ve hızlı otomobiller için potansiyel olduğunu belirtiyor. Griffiths Audi RS ve BMW M modellerini alanların bunu kanıtladığını söylüyor.

 

Audi’nin S serisi ve BMW’nin M Sport modellerine benzer biçimde, yeni Cupra modelleri Ibiza’dan Ateca’ya hatta yeni çıkacak büyük SUV Tarraco’ya kadar pek çok Seat otomobili kapsayabilir. Stil eklentileri, kişiselleştirme seçenekleri ve daha akıcı sürüş ile Cupra serisi FR ve FR Sport donanım seviyelerinin de yerini alabilir. Öte yandan, amiral gemisi tam kapasiteli Cupra modellerine zarar vermemek için bu otomobillerin daha fazla güç çıkışı sunması muhtemel görünmüyor.

Son Güncelleme : 26 Şubat 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo