Nissan X-Trail Platinum Edition SUV tanıtıldı

Ototeknikveri     26 Şubat 2018 08:33

Nissan X-Trail modelinin N-Connecta donanım seviyesi için yeni Platinum Edition SV paketi çıktı.

Nissan X-Trail Platinum Edition SUV tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Nissan X-Trail Platinum Edition SV, 1 Mart’tan itibaren siparişe açılacak. Özel versiyonda yan ve arka stil plakaları bulunuyor, ayrıca ayna yuvaları ve tamponlarda krom detaylar ile geliyor. 18 inç siyah alaşım jantlar, kabinde spor pedallar ve arkadaki yolcular için ekstra USB girişleri diğer öne çıkan özellikler arasında.

 

X-Trail N-Connecta modelini temel alan yeni özel versiyonda bu kapsamda Nissan’ın 7 inç dokunmatik ekranlı navigasyon sistemi, akıllı çevre görünümü monitörü ve 360 derece park kamerası da yer alıyor. Anahtarsız giriş ve iki bölgeli klima kontrolü, panoramik sunroof, otomatik farlar, otomatik silecekler ve arkada karartmalı camlar ise Acenta donanım seviyesinden alınmış.

 

N-Connecta donanım seviyesinden 2267 euro daha pahalı olan paket, tüm özelliklerin tek tek alınmasına kıyasla müşterilere 939 euro avantaj sağlıyor. Otomobil ayrıca iki yıl ücretsiz servis ve Avrupa için üç yıl ücretsiz yol yardımı ile geliyor. Diğer tüm Nissan modelleri gibi X-Trail Platinum SV de üç yıllık garantiye sahip.

 

Motor serisi standart modeller ile aynı, yani Nissan 1.6 ve 2.0 litre dizel motorlar ile 1.6 litre turboşarjlı benzinli motor seçeneği sunuyor. Manuel ve otomatik şanzımanların yanı sıra önden çekişli ya da dört çekişli sürüş sistemi seçilebiliyor.

Son Güncelleme : 01 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo