Yeni Nissan Terra SUV tanıtıldı

Ototeknikveri     27 Şubat 2018 12:37

Nissan Navara temelli SUV modeli Terra’yı paketinden çıkardı.

Yeni Nissan Terra SUV tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Nissan’ın yeni SUV’si bahar aylarında Çin’de ve hemen ardından diğer Asya piyasalarında satışa çıkacak. Nissan X-Terra SUV monokok gövde yerine klasik şasi ile üretilecek ve önceki nesil Pathfinder modelinin yerine gelecek.

Yeni modelin 25 Nisan’da 2018 Pekin Auto Show’de yer alması bekleniyor. Nissan yeni Terra’dan şimdilik sadece bir kaç fotoğraf ve video yayınladı.

Modelin üst donanım seviyeleri Navara ile aynı multimedya sistemini kullanacak. Bunun yanı sıra otomobilde arka koltuklarda da havalandırma çıkışı bulunan iki bölgeli klima kontrolü, çok fonksiyonlu direksiyon, deri ve alüminyum kaplamalar ve diğer özellikler yer alıyor.

 

Motor serisinde 2.3 litre turbodizel motor ve 184 hp 2.5 litre benzinli motorun sunulması bekleniyor.

Nissan’ın “M.O.V.E. to 2022” adlı planı çerçevesinde, SUV model, firmanın orta vadeli hedefleri için kritik bir rolü bulunan hafif ticari araç serisine önemli bir ek olarak görülüyor.

Üçüncü nesil Nissan Navara, Renault Alaskan ve Mercedes-Benz X-Serisi için de temel taşı görevi görüyor. X-terra ile birlikte Navara ile aynı platformu paylaşan model sayısı dörde yükseldi.

Son Güncelleme : 01 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo