Peugeot 508, First Edition ile merhaba diyor

Ototeknikveri     08 Mart 2018 01:53

Markaların yeni modelleri piyasaya çıkarırken ilk etapta sundukları özel versiyonlar müşterilerin yeni model ile ilgili heyecanını artırmak bakımından oldukça fayda sağlıyor. Peugeot da yeni 508 ile aynı yolu izledi.

Peugeot 508, First Edition ile merhaba diyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Fransız otomobil üreticisi yeni sedan modelini bu hafta Cenevre Motor Show’da tanıtıyor. Yeni model belirli piyasalarda özel First Edition ile birlikte sunulacak.

 

Peugeot 508 First Edition en üst donanım seviyesi GT’yi temel alıyor. Yeni özel versiyon siyah dış cephe detayları ve 19 inç tekerlekler ile geliyor. İçeride siyah deri döşemeler, bakır dikişler, Alcantara kaplamalar ve zebra ahşap detaylar bulunuyor. 10 inç ekran, LED ambiyans aydınlatması, siyah tavan astarı, saten krom çerçeveli deri direksiyon ve alüminyum pedallar kabini daha da şık hale getiriyor. Bunun yanı sıra kızılötesi gece görüşü sistemi ve Focal hi-fi ses sistemi standart olarak geliyor.

 

Peugeot 508 First Edition modelini sadece koyu mavi ve kırmızı renklerde sunacak. Otomobil gücünü 225 hp benzinli motor ya da 180 hp dizel motordan alacak. Her iki motora da sekiz vitesli otomatik şanzıman eşlik ediyor.

 

Hem First Edition hem de standart model ile, yeni 508, Peugeot için radikal bir stil değişimini ifade ediyor. Yeni amiral gemisi sedan şık bir tavan çizgisi ve çerçevesiz kapılar, ayrıca yüksek bir kemer çizgisi ile coupe benzeri bir görünüm sunuyor. Tüm bunlar marka için yeni bir stil rotası çizen keskin kırışıklara sahip bir tasarımda birleşiyor.

 

First Edition için siparişler bugün 12 Avrupa ülkesinde açıldı. Otomobilin fiyatı 48.750 euro’dan başlıyor. Bu özel versiyonun ileride değerini koruyup korumayacağını ya da koleksiyonerler için ne kadar değerli olacağını zamanla göreceğiz. Yine de ilk sahip olanların övüneceği kadar güzel bir otomobil olduğu kesin.

 

 

Son Güncelleme : 09 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo