Tata’nın EVision Sedan konsepti Cenevre’de tanıtıldı

Ototeknikveri     08 Mart 2018 02:26

Tata Motors bu yılki Cenevre Motor Show’da Evision sedan konseptini tanıttı. Otomobil önceki konsept H5X crossover ile aynı Omega platformunu kullanıyor.

Tata’nın EVision Sedan konsepti Cenevre’de tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Evision konsepti, Jaguar XE ya da Mercedes-Benz C-Serisi ile aynı boyutta. Bu da otomobili kompakt spor sedan sınıfına sokuyor ancak otomobilin genel görünümü için pek sportif ya da agresif diyemeyiz.

 

Tasarım özellikleri arasında oyuntulu kapılar ve gömme kapı tutacakları, büyük tekerlekler, krom detaylar, ön ve arkada ince LED farlar, panoramik cam tavan ve fastback stili arka kısım dikkat çekiyor.

 

İç kabinde konsolda butonların azlığı gözlerden kaçmıyor. Bu sade konsolda LCD ekran ve alüminyum hava girişleri fark ediliyor. Merkezi multimedya ekranı istendiğinde içeri çekilerek gizlenebiliyor, gösterge paneli ise tam dijital. Bunların yanı sıra yolcu kısmında dar ve uzun üçüncü bir ekran daha var.

 

Yüzeylerin çoğu deri ya da ahşapla kaplanmış. Özellikle orta konsolda, kapı panellerinde ve düz tabanlı direksiyonun alt kısmında ahşap görülüyor.

 

Teknik ayrıntılar henüz tamamıyla ortaya çıkmadı ancak EVision konseptinin 7 saniyede 100 km/s hıza çıktığı ve azami hızının 200 km/s olduğu söyleniyor.

 

Son Güncelleme : 09 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo