Range Rover SV Coupe’den resmi fotoğraflar

Ototeknikveri     08 Mart 2018 05:51

BMW X4 gibi crossover coupe otomobillerden çok önce, banliyölerin otoparklarından çok daha fazlasını kaldırabilen iki kapılı SUV’ler vardı. Range Rover SV Coupe, 1970 yılında çıkan ilk nesile saygı duruşunda bulunarak o günleri geri getiriyor.

Range Rover SV Coupe’den resmi fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni yayınlanan fotoğraflarda modelin geçen Ekim ayında çıkan güncellenen versiyonu hatırlatan ön ve arka kısmı ile kusursuz bir Range Rover kimliği taşıdığı görülüyor. Stil benzerlikleri burada sona eriyor ve SV Coupe arkaya doğru yatık bir ön cam ve oldukça eğimli, panoramik cam panelli bir tavan ile geliyor. Arka kapıları olmayan modelin biniş yüksekliğinin artırıldığı ve yeni yan hava girişlerine sahip olduğu görülüyor.

 

Üst düzey stil kabinde deri döşemeler, lüks ahşap kaplamalar ve metal yüzeyler ile devam ediyor. Genel tasarım standart modeli yansıtıyor ancak coupe tam boy bir orta konsol ile ayrılan iki bağımsız arka koltuğa sahip. Arkadaki yolcuların baş mesafesinin az olduğu görülüyor ancak kendi havalandırmaları ve klima kontrolleri var.

 

SV Coupe hakkında elimizdeki bilgiler şimdilik bu kadar. Yeni model Jaguar Land Rover Özel Taşıt Operasyonları tarafından üretilecek ve üretim 999 adet ile sınırlı olacak. Model Cenevre’de sergileniyor, dolayısı ile fuar esnasında yeni detaylar gelebilir.

 

 

Son Güncelleme : 12 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo