Volvo XC40 Türkiye fiyatı açıklandı

Ototeknikveri     13 Mart 2018 05:50

Kısa süre önce 2018 Yılının Avrupalı Otomobili seçilen ve Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Volvo XC40 modelinin Türkiye satış fiyatı açıklandı.

Volvo XC40 Türkiye fiyatı açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

XC40’ın Türkiye satış fiyatı belli oldu. Yeni serinin bazı modelleri şimdilik ön siparişe açıldı, üretimi ise 2018 yılının 3. çeyreği itibarıyla başlayacak ve teslimatlar yıl sonuna doğru limitli üretim kapasitesi kapsamında gerçekleştirilecek. Limitli üretim kapasitesine bağlı olarak teslimatların takip eden aylara ertelenebileceği açıklandı.

 

XC40’ın Türkiye başlangıç fiyatı 6 ileri düz vitesli ve 156 hp benzinli XC40 T3 FWD Momentum modeli için 191.565 TL olarak belirlendi. Dizel modeller içinde ise en düşük fiyatlı seçenek 244.400 TL ile 150 hp gücünde ve 8 ileri Geartronic vitesli XC40 D3 FWD Momentum olacak.

 

Fiyat listesi şu şekilde:

XC40, tasarım, bağlantı ve güvenlik teknolojileri açısından segmentinde yeni standartlar belirledi. Avrupa'da ve ABD'de 20.000'den fazla ön sipariş alınması, bunun müşteriler için çekici bir kombinasyon olduğunu gösteriyor. XC40 serisi, yakında dünyanın en büyük otomobil piyasası Çin'de de çıkacak. Volvo yeni modele burada da büyük ilgi gösterilmesini bekliyor.

 

XC40, Volvo'nun yeni kompakt modüler araç mimarisi ile (CMA) üretilen ilk model oldu. Bu platform elektrikli otomobiller de dahil 40 serisindeki tüm diğer modellerde de kullanılacak. Geely ile birlikte geliştirilen CMA, şirkete bu segment için gerekli ölçek ekonomilerini sunuyor.

 

XC40'daki güvenlik ve sürüş yardım özellikleri arasında, Volvo'nun Pilot Assist sistemi, Şehir Güvenliği, Yoldan Çıkma önleyici, Fren Desteği ile Çapraz Trafik Uyarısı ve sürücülerin arabalarını dar park alanlarına yönlendirirken manevra yapmalarına yardımcı olan 360° kamerayı içeriyor.

 

2017 yılında Volvo, 2019'dan itibaren çıkartacağı tüm otomobillerinin elektrikli sürüş teknolojileri içereceğini ilan etmişti. Firmanın elektrifikasyondaki bu liderlik pozisyonuna paralel olarak, XC40 için bir hibrit versiyon ve bir tam elektrikli versiyon da daha sonra seriye eklenecek.

Son Güncelleme : 15 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo