Lynk & Co 03 Sedan ortaya çıktı

Ototeknikveri     15 Mart 2018 08:59

Geely holdinge ait Lynk & Co 03 sedan prototiplerini test etmeye devam ediyor. Prototiplerin kamuflajları her görüntülemede daha da azalıyor.

Lynk & Co 03 Sedan ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

03 Sedan en son soğuk hava testleri esnasında görüntülenmişti. Yeni fotoğraflarda ise kaporta boyasının bir kısmının yanı sıra difüzör tamamen görülebiliyor ve konseptten daha sportif bir duruş dikkat çekiyor.

 

Konseptte arka fasyanın dip kısmı şık bir görünüm ve tamponun her iki ucunda iki küçük krom egzoz borusu ile geliyor. Gerçekte ise egzoz boruları daha aşağıda konumlandırılmış ve daha kalın. Bu şekilde daha geleneksel ancak daha agresif bir görüntü elde edilmiş.

 

Otomobilin geri kalanı daha önce gördüğümüz fotoğraflar ile hemen hemen aynı. Yeni modelin konseptten ne kadar farklı göründüğünü anlamak için Lynk & Co'nun kamuflajı tamamen kaldırmasını beklememiz gerekebilir.

 

İç kabinde dijital kontrol paneli, geniş dokunmatik ekran, modern güvenlik ve bağlantı teknolojileri ve uygulama tabanlı paylaşma özelliği sunulacak.

 

03 Sedan gücünü turboşarjlı üç silindirli 1.5 litre benzinli motor ve turbo 2.0 litre dört silindirli motordan alacak. Daha sonra seriye içinde 1.5 litre motorun da olduğu bir plug-in hibrit seçenek de eklenecek. Modelde dizel motor yer alması beklenmiyor.

 

03 Sedan en erken 2020 yılında dünya piyasalarında satışa çıkacak.

Son Güncelleme : 17 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo