Skoda Polar dijital çizimle canlandırıldı

Ototeknikveri     20 Mart 2018 02:31

Skoda, Vision X konseptini geçtiğimiz günlerde 2018 Cenevre Motor Show’da tanıtmıştı. İlüstratör Shoeb Kalania otomobilin üretim versiyonu için bir dijital çizim hazırladı.

Skoda Polar dijital çizimle canlandırıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda Vision X konseptinin üretim versiyonundan şu anda Skoda Polar adı ile söz ediliyor ancak Skoda’nın isimlendirme stratejisine göre ismin aslında “K” harfi ile başlaması gerekiyor. Üretim versiyonunun dış cephe tasarımı konseptten çok farklı olmayacak. Skoda Polar firmanın portföyünde giriş seviyesi bir SUV olarak konumlanacak.

VW T-Roc ve Seat Arona gibi, Skoda Polar da MQB A0 platformunu kullanacak ve markanın bu platformdaki ilk modeli olacak. Otomobilin uzunluğu 4.3 metre, genişliği 1.8 metre ve yüksekliği 1.5 metre olacak. Aks mesafesinin 2.6 metre civarında olması bekleniyor. VW T-Roc LWB gibi, Skoda Polar’ın da arka yolcular için daha geniş ve konforlu bir alan sunan uzun aks mesafeli versiyonu özellikle Çin ve Hindistan için hazırlanabilir.

 

Skoda Polar, 1.0 – 1.6 litre arası kapasitelerde, güç çıkışları 95 PS – 150 PS arasında değişen TSI turboşarjlı benzinli motor, MPI doğal emişli benzinli motor ve TDI turboşarjlı motorlarla sunulacak. Skoda’nın modeli önden çekişli sisteme sunması bekleniyor.

 

Skoda Polar 2019 yılı içinde Avrupa’da piyasaya çıkacak. Modelin Hindistan piyasasına ise 2020’den sonra ulaşması bekleniyor.

Son Güncelleme : 22 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo