Yeni Mitsubishi L200 Barbarian SVP II özel versiyon ortaya çıktı

Ototeknikveri     21 Mart 2018 11:51

L200 Barbarian SVP II, Mitsubishi'nin yeni Özel Taşıt Projeleri (SVP) departmanından çıkan ikinci model. Bilindiği üzere, ilk model L200 SVP adını taşıyordu.

Yeni Mitsubishi L200 Barbarian SVP II özel versiyon ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çift sıralı kabinli L200 Barbarian modelini temel alan SVP II sınırlı sayıa üretilecek. Her araçta bir dizi özel tasarım yeniliği bulunacak.

BF Goodrich arazi tipi lastiklerle donatılmış siyah ve turuncu renkli 17 inç alaşım tekerlekler ve özel şişirilmiş tekerlek kemerleri bu dikkat çeken tasarım özellikleri arasında.

 

Ön kısında yeni SVP ön panjur siyah ve turuncu renklerle geliyor. Sis lambaları çevresinde, farlar ve arka lamba yuvalarında, ayrıca kapı tutacaklarında da turuncu detaylar bulunuyor.

Benzer bir turuncu ve siyah tema kabinde devam ettiriliyor. Koltukların baş kısımlarına SVP logosu ve her aracın özel numarası işlenmiş.

 

Bluetooth, Bi-Xenon farlar ve entegre LED gündüz sürüş ışıkları, seyir kontrolü ile multimedya sistemine bağlanmış arka kamera standart özellikler arasında sunuluyor. Bunun yanı sıra araçta standart L200 Barbarian modeline yer alan özellikler devam ettiriliyor.

L200 Barbarian SVP II araçların bir kısmı sedef görünümlü Diamond Black boya ile, bir kısmı ise metalik gri renkte sunulacak. Siparişler 41.000 dolar (164.000 TL) başlangıç fiyatı ile Mayıs ayınan itibaren alınmaya başlanacak.

Son Güncelleme : 26 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo