Güncellenen 2019 Hyundai Tucson New York Auto Show'a geliyor

Ototeknikveri     22 Mart 2018 02:02

Hyundai gelecek hafta üçüncü nesil Tucson'un güncellenmiş versiyonunu New York Auto Show'da tanıtacak. 28 Mart'ta gerçekleştirilecek basın konferansı internetten de canlı yayınlanacak.

Güncellenen 2019 Hyundai Tucson New York Auto Show'a geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kona ve Santa Fe Sport arasında konumlanan crossover model prototip formunda ve kamuflajlı olarak çok kez görüntülendi.

Ön panjur, farlar, ön ve arka tamponlar ve arka lambalarda stil revizyonları bekleniyor. Hyundai 2019 Tucson modelini tüketicilerin gözünde daha çekici hale getirmek istiyor, dolayısı ile otomobilde yeni tekerlek ve renk seçenekleri de sunulabilir.

İç kabinde yeni bir konsol ve yüzer tipte multimedya sistemi dikkat çekiyor. İçeride ayrıca döşemeler ve kontrol düğmelerinde de bazı yenilikler olacak.

Motor seçeneklerinin büyük ölçüde aynen devam ettirilmesi bekleniyor. Tucson serisine bu kez bir “N” versiyonu da katılabilir.

Yeni Santa Fe de New York yolcusu

2019 Tucson modeline ek olarak Hyundai aynı zamanda yeni Santa Fe'yi de New York'a getirecek. SUV daha önce Cenevre'de tanıtılmıştı, New York'taki tanıtımdan sonra ise ABD'de de piyasaya çıkacak.

Müşteriler ilk etapta iki benzinli motor arasından seçim yapılabilecek. Gelecek yıl seçenekler arasına bir dizel motor da katılacak. Ayrıca Hyundai SUV'nin hibrit ve plug-in hibrit versiyonlarını da onayladı.

 

Kona Electric uzun sürüş mesafesi ile dikkat çekiyor

2019 Hyundai Kona Electric de New York'ta diğer iki modele katılacak. Sıfır emisyonlu otomobil kısa süre önce 133 hp (135 PS) elektrikli motor ve 39.2 kWh pil paketiyle Cenevre'de tanıtılmıştı. Bu versiyon 300 km elektrikli sürüş mesafesine sahip. 201 hp (204 PS) elektrikli motor ve 64 kWh pil ile gelen uzun mesafeli versiyonun menzili ise 470 km.

 

Hyundai'nin basın konferansı 28 Mart günü 17.45'ten itibaren gerçekleştirilecek ve internetten canlı izlenebilecek.

 

 

 

Son Güncelleme : 26 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo