Güncellenen Ford Fusion Avrupa'ya yeni Mondeo olarak geliyor

Ototeknikveri     23 Mart 2018 02:30

Ford Kuzey Amerika piyasası için yeni Fusion modelini çıkartıyor. Bununla paralel olarak Avrupa'da Mondeo da yenilenecek.

Güncellenen Ford Fusion Avrupa'ya yeni Mondeo olarak geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İskandinavya'da kış testlerinde görüntülenen yeni Mondeo, Fusion ile hemen hemen aynı revizyonlara sahip. Bunlar arasında güncellenen dış cephe stili ve iç mekan döşemeleri sayılabilir. En önemli değişiklik ise yeni sürüş yardım sistemlerinin modele eklenecek olması.

 

Co-Pilot 360 Protect adı verilen bu sürüş yardım sistemleri paketi otomatik acil fren, yaya tespiti, kör nokta izleme, şerit yardım sistemi, otomatik uzun farlar ve arka kamerayı kapsıyor. Avrupalı müşteriler yeni Sync 3 multimedya sistemine de sahip olabilirler. Mondeo'da bulunacak ancak Fusion ile sunulmayan bir özellik ise Vignale versiyonu.

 

Vignale donanım seviyesi Ford'un Avrupa portföyünün en tepe noktasını temsil ediyor. Avrupa'da Fusion/Mondeo ile aynı platformu paylaşan MKZ gibi Lincoln modelleri ya da büyük Continental gibi modeller sunulmadığı için Vignale özellikle önem taşıyor.

 

Yeni Ford Fusion, New York Auto Show'da tanıtılacak. Firmanın Mondeo'nun lansmanı için sonbaharda gerçekleşecek Paris Auto Show gibi büyük Avrupa fuarlarını mı bekleyeceği yoksa modeli daha önce mi çıkartacağı ise henüz bilinmiyor.

 

 

Son Güncelleme : 28 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo