Makyajlı 2018 Skoda Superb'in ön yüzü ortaya çıktı

Ototeknikveri     23 Mart 2018 01:40

Üçüncü nesil Skoda Superb 2015'te piyasaya çıkmıştı ve bu yıl güncellemeden geçirilecek. Son gelen fotoğraflarda yeni modelin ön kısım tasarımı görülüyor.

Makyajlı 2018 Skoda Superb'in ön yüzü ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2018 Skoda Superb'in ön panjuru önceki model ile nerredeyse aynı görünüyor. Yeni ön panjur yuvarlatılmış alt köşelere sahip ancak siyah dikey çıtalarını koruyor. Alt panjur şimdi daha kompakt ancak hava girişi için ayrılan kısmın boyutu aynı görülüyor. Skoda yanlardaki ekstra kısımları atmış gibi görünüyor. Sonuç olarak yeni tampon sis lambaları için daha fazla alana sahip.

 

Skoda Superb güncelleme ile full-LED farlara sahip olacak. Far yıkayıcıları biraz daha içeri taşınmış. Diğer görsel değişiklikler arasında ise yeni alaşım tekerlekler, yeni arka lamba grafikleri ve yeni arka tampon bulunuyor. Bunların yanı sıra başka yeni özellikler de görebiliriz.

Mevcut Skoda Superb 1.4 litre TSI, 1.8 litre TSI ve 2.0 litre TSI benzinli motorlarla, ayrıca 1.6 litre TDI ve 2.0 litre TDI seçenekleriyle sunuluyor. Bu motorlar için planlanan değişiklikler şu an bilinmiyor ancak 2019 yılı ortalarında Skoda'nın 217 PS plug-in hibrit sistemini tanıtacağını biliyoruz. Sistem 156 PS 1.4 litre TSI benzinli motor ve 85 kW (115 PS) elektrikli motordan oluşuyor. Skoda Superb plug-in hibrit 13 kWh pil ile yaklaşık 65 km (64.37 km) elektrikli sürüş mesafesi sunacak.

Son Güncelleme : 29 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo