Makyajlı 2019 Mercedes-AMG C63 yeni teknolojilerle geliyor

Ototeknikveri     28 Mart 2018 02:29

Mercedes-AMG New York Auto Show öncesinde makyajlı C63 serisini detaylandırdı.

Makyajlı 2019 Mercedes-AMG C63 yeni teknolojilerle geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tasarımlarıyla hemen tanınan modeller yeni bir Panamericana ön panjur ve otomobilin boyutunu daha büyük göstermek için tasarlanmış yenilenen hava girişleri ile geliyor.

 

Tasarımcılar aerodinamik verimliliği artırmak için tekerlek kemerleri üzerinde değişiklik yapmış ve yeni bir arka difüzör eklemiş. Diğer yenilikler arasında arka apron, revize edilmiş egzoz ve aerodinamik olarak optimize edilmiş 18 ve 19 inç alaşım tekerlekler bulunuyor.

 

İç mekandaki teknolojik güncellemeler

Stil revizyonları kabinde de devam ediyor. Sürücüleri içeride yeni deri kaplama spor direksiyon ve akıllı telefonlardaki yatay ve dikey kaydırma hareketleri ile kullanılabilen Touch Control dokunmatik butonlar karşılıyor. Bunun yanı sıra kabinde 12.3 inç dijital kontrol paneli ve 7 inç ya da 10.25 inç ekranlı multimedya sistemi bulunuyor.

 

İç mekanda sarı renkte kontrast dikişlerle iki renkli magma gri ve siyah nappa deri koltuklar, antrasit açık gözenekli meşe ya da açık gözenekli kestane ahşap kaplama gibi seçenekler de sunuluyor.

 

Motorda değişiklik yok, şanzıman güncellenmiş

Kaputun altında, ikiz turbo 4.0 litre V8 motor yer almaya devam ediyor. Motor standart modelde 476 PS (350 kW) güç çıkışı ve 650 Nm tork sağlıyor, C63 S ise 510 PS (375 kW) güç çıkışı ve 700 Nm tork ile geliyor.

 

Motor artık daha kısa vites geçiş süreleri vadeden AMG Speedshift MCT 9G şanzıman ile çalışıyor. Modele göre değişen şekilde, C63 sadece 3.9 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Azami hız ise 290 km/s.

 

Yeni şanzımanın yanı sıra, otomobiller AMG Ride Control çelik süspansiyon ve adaptif amortisörler ile donatılmış. Diğer güncellemeler arasında yeni standart sınırlı kaymalı arka diferansiyel ve yeni AMG Dynamics sistemi bulunuyor. Sistem sürücülere Kaygan Zemin, Konfor, Spor, Spor+, Yarış, Kişisel gibi farklı sürüş modları seçme imkanı veriyor.

 

2019 C63 Coupe ve Cabrio bu hafta New York’ta tanıtılacak, gelecek yılın başlarında ise satışa çıkacak.

 

Son Güncelleme : 31 Mart 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo