2019 Mazda CX-3 elektronik park freniyle New York’ta boy gösterdi

Ototeknikveri     02 Nisan 2018 04:02

New York Auto Show’da tanıtılan 2019 Mazda CX-3’te beklenenden daha az yenilik var.

2019 Mazda CX-3 elektronik park freniyle New York’ta boy gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni CX-3’ün dış cephesi 2018 modeliyle neredeyse aynı. Öte yandan CX-3’ün segmentinin en çekici otomobillerinden birisi olduğu düşünülürse bu kötü bir şey değil. Göze çarpan az sayıdaki değişiklik arasında yeni ön panjur, ilave krom aksanlar, piyano siyahı detaylar ve yeni Crystal boya seçeneği bulunuyor.

 

Bunun yanı sıra, 2019 CX-3 revize edilmiş LED arka lambalar ve 18 inç tekerlekler ile geliyor.

 

2019 CX-3’teki yeniliklerin büyük kısmı iç kabine odaklanmış. Örneğin, otomobilde artık bir elektronik park freni bulunuyor. Firma bu yeniliğin depolama alanında önemli bir artış sağladığını belirtiyor. Önemli artışın kesin rakamı verilmedi ancak bazı müşteriler oynayacakları yeni bir düğmeye sahip olmaktan memnun kalabilir.

 

Elektronik park freni Mazda’ya bir kol koyma kısmı ekleme ve bardak koyma yerlerini değiştirme imkanı vermiş.

 

Daha iyi bir motor

Mazda aynı zamanda CX-3’e yenilenen SKYACTIV-G 2.0 litre benzinli motorun eklendiğini belirtiyor. Bu motor 148 hp gücünde ve öncekinden daha iyi yakıt ekonomisine sahip. Mazda’nın G-Vectoring kontrol sistemi yeni modelde daha iyi bir sürüş sağlıyor.

 

İç kabinde deri döşemeler ve yeniden tasarlanmış konforlu koltuklar dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra konsol ve kapı panellerinde kullanılan süet benzeri materyal ve hava girişlerinin etrafındaki kırmızı detaylar diğer yenilikler arasında. Arka koltuktaki yolcular için bardak tutucuları da bulunan bir kol koyma yeri eklenmiş.

 

2019 Mazda CX-3’ün satışları bu yılın bahar ayları içinde başlayacak.

Son Güncelleme : 02 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo