Volvo XC40 yeni dış cephesiyle daha sportif

Ototeknikveri     05 Nisan 2018 12:35

Volvo XC40 modeli için yeni dış cephe stil kiti çıkardı. Crossover modele ilgi duyan ancak daha sportif olmasını bekleyenler şimdi XC40’ı daha da çekici bulacak.

Volvo XC40 yeni dış cephesiyle daha sportif
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“Sert ve sportif” görünümlü dış cephe kiti, off-road araçlarda sunulan klasik gövde altı korumasından daha şık bir paslanmaz çelik koruma ile geliyor. Bunun yanı sıra tavan çizgisini arka pencerenin biraz ilerisine uzatan arka spoyler ve 21 inç elmas kesim jantlar da kite dahil. Bu yeniliklerde abartıya kaçılmamış, sadece otomobilin çekiciliği dozu iyi ayarlanmış bazı rötuşlarla artırılmış.

Yeni dış cephe kitinin fiyatı henüz açıklanmadı. Kısa süre önce Avrupa’da Yılın Otomobili ödülünü alan XC40 Volvo’nun kompakt lüks crossover piyasasına ilk girişini temsi ediyor. Yeni model, Cadillac XT4, Lexus NX, Jaguar F-Pace ve Alfa Romeo Stelvio gibi otomobillerle rekabet içinde. Bu yeni modeller Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLC, Infiniti QX50, Land Rover Discovery Sport, Porsche Macan gibi daha köklü modellerin yerini almaya çalışıyor.

Yeni XC40, kardeş marka Lynk & Co ile CMA mimarisini paylaşıyor. Sportiflikten daha çok şıklık arayanlar için ise yeni en üst donanım seviyesi XC40 Inscription daha ideal olabilir.

Son Güncelleme : 05 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo