2018 Citroen C4 Spacetourer yeni şanzımanla geliyor

Ototeknikveri     05 Nisan 2018 02:31

Picasso ismini terk ederek Spacetourer adını alan Citroen C4 serisinin MPV versiyonu, şimdi yeni EAT8 otomatik şanzıman seçeneğiyle geliyor.

2018 Citroen C4 Spacetourer yeni şanzımanla geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni sekiz vitesli otomatik şanzıman ilk etapta 2.0 litre BlueHDi 160 dizel motorla sunulacak. Citroen yıl içinde yeni şanzımanın daha fazla motor için seçilebileceğini söylüyor.

 

Mevcut altı vitesli otomatik şanzımana kıyasla, yeni Aisin sekiz vitesli şanzıman yakıt tüketimini %7’ye kadar azaltıyor. Yeni şanzıman ayrıca öncekine kıyasla daha kompakt ve 2 kg daha hafif.

 

Citroen yeni şanzımanın pürüzsüz vites geçişleri sayesinde sürüş konforunun da arttığını belirtiyor. Direksiyona monte edilmiş küçük kollar sayesinde sürücü manuel olarak da vites değiştirebiliyor.

 

Yeni Citroen C4 Spacetourer ve Grand C4 Spacetourer dokuz yolcuya kadar alabiliyor ve geniş kullanım alanını çekici bir stil ve aile dostu çözümlerle birleştiriyor.

 

Yeni Citroen C4 Spacetourer Fransa’da Mayıs ayında yollarda olacak. Yeni modelin fiyatı 5 koltuklu versiyon için 33.850 euro’dan, Grand C4 Spacetourer için 35.050 euro’dan başlayacak.

Son Güncelleme : 05 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo