2019 Mercedes B-Serisi’nin yeni iç kabini ve ön panjur tasarımı ortaya çıktı

Ototeknikveri     10 Nisan 2018 03:36

2019 Mercedes-Benz B-Serisi en son Aralık ayında ağır kamuflajla karşımıza çıkmıştı.

2019 Mercedes B-Serisi’nin yeni iç kabini ve ön panjur tasarımı ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdi otomobil daha az kamuflajla ve ön kısmı tamamen görülebilir şekilde kameralara yakalandı. Bunun yanı sıra Mercedes’in en yeni multimedya sistemine sahip iç kabini de görebiliyoruz.

 

Yeni B-Serisi’nin stili selefinden daha şık görünüyor. 2018 B-Serisi artık üretilmeyen R-Serisi’nin sıkıştırılmış bir versiyonu gibi görünürken, 2019 modeli aynı platformu paylaştığı A-Serisi’ne benziyor.

 

Köşeli farlar ve A-Serisi’ne benzer sivri arka lambalarla otomobilin agresif bir görünümü var.

 

Pratik ve daha modern iç kabin

İkinci nesil B-Serisi gibi yeni üçüncü nesil model pratikliğe ve akıllı depolama çözümlerine odaklanacak, aynı zamanda modern güvenlik ve kolay kullanım özellikleri barındıracak. Estetik bakımdan, yeni A-Serisi’nden daha kısa bir orta konsol görüyoruz, bunun dışındaki herşeu tasarım ve fonksiyon bakımından benzer.

 

Casus fotoğraflara yakından baktığımızda iki farklı iç kabin görüyoruz, birisinde tam genişlikte bir multimedya ekranı bulunurken diğerinde muhtemelen giriş seviyesi versiyonlar için iki adet 7 inç ekran var.

 

Motor seçeneklerine baktığımızda ise, benzinli ve dizel A-Serisi motorları yeni B-Serisi’ne geliyor. Bunun yanı sıra ilerleyen zamanlarda seriye elektrikli bir versiyon da eklenmesi muhtemel görünüyor.

 

Mercedes 2019 B-Serisi’ni bu yıl içinde ya da önümüzdeki yıl tanıtabilir. Modelin tek rakibi ise BMW 2-Serisi Active Tourer olacak.

Son Güncelleme : 11 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo