Volkswagen gelecek yıl logosunu değiştirecek

Ototeknikveri     17 Nisan 2018 02:01

Volkswagen’in pazarlama bölümü yöneticisi Jochen Sengpiehl, markaya “daha az Alman” bir imaj kazandırarak çekiciliğini artıracaklarını söyledi.

Volkswagen gelecek yıl logosunu değiştirecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Önceki gün Berlin’de konuşan Sengpiehl “Marka geçmiş yıllara göre iyi durumda değil.” dedi ve bunun nedeni olarak Volkswagen’in “fazla Alman” olmaya çalışmasını gösterdi. Yönetici ayrıca dizel skandalının da Volkswagen’in müşterilerin gözündeki çekiciliğini düşürdüğünü belirtti.

 

Sengpiehl’e göre firmanın daha renkli ve eğlenceli bir imaj çizmesi gerekiyor. Bu amaçla Volkswagen sosyal medya ve dijital reklamlara daha fazla ağırlık verecek. Firma ayrıca teknolojilerini ve elektrikli otomobillerini tanıtmak için bu iki platformu da kullanacak. Sengpiehl markanın imajını yenilemesi durumunda otomobillere daha yüksek fiyat etiketleri koyabileceğini söyledi.

 

Volkswagen reklam ve tanıtım çalışmalarını piyasalara göre yerelleştirecek ve değişen koşullara hızlı bir şekilde tepki geliştirecek. Bu tanıtım ve reklamlarda özellikle firmanın önümüzdeki yıllarda çıkartacağı elektrikli modeller öne çıkartılacak. Elektrikli otomobillerin satışları artsa da hala piyasanın küçük bir kısmını oluşturuyor. Volkswagen ID, ID Buzz, ID Crozz konseptlerinin üretim versiyonlarını piyasaya sürerek müşterilerin elektrikli otomobillere yönelmesine öncülük edecek.

 

Öte yandan, Sengpiehl Volkswagen’in gelecek yıl yeni bir logo kullanmaya başlayacağını da açıkladı. Sengpiehl logonun otomobillerde ve akıllı telefon ekranlarında daha iyi görünecek şekilde tasarlandığını belirtti. Firmanın logosu en son 2012 yılında değiştirilerek daha üç boyutlu bir görünüm verilmişti.

Son Güncelleme : 17 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo