Opel Grandland X Design Line yeniliklerle dolu

Ototeknikveri     23 Nisan 2018 11:21

Opel daha lüks bir kompakt crossover isteyenler için yeni Grandland X Design Line modelini hazırladı.

Opel Grandland X Design Line yeniliklerle dolu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni model, standart modellerin üzerine pek çok yeni özellik ekliyor ve Almanya’da 28.500 euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu fiyat, giriş seviyesi Audi Q3’ten 850 euro, Mercedes-Benz GLA’dan ise 440 euro daha ucuz.

 

Yeni modeldeki pek çok çekici özellik, müşterileri bu parayı bir Mercedes ya da Audi yerine Opel’e harcamaya ikna edebilir. İki renkli dış cephe boyası şık bir görünüm veriyor ve otomobilin tavanı ve yan ayna yuvaları elmas siyahı renginde geliyor, 18 inç alaşım tekerlekler ve standart sis lambaları gibi özelliklerle otomobil Grandland X serisinin geri kalanından ayrılıyor.

 

İç kabinde deri kaplama çok fonksiyonlu direksiyon, alüminyum spor pedallar ve 7 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemi bulunuyor. Apple CarPlay, Android Auto, ses kontrolü, arka kamera ve diğer özellikler standart olarak geliyor. Ayrıca hız sınırlandırıcı, yokuş kalkış asistanı, hız işaretleri tanıma sistemi ve gelişmiş park asistanı diğer teknolojik özellikler arasında.

 

Grandland X Design sadece turboşarjlı 1.2 litre üç silindirli direkt enjeksiyonlu benzinli motorla geliyor. Motorun güç çıkışı 130 PS (128 hp / 96 kW), yakıt tüketimi ise ortalama 5.3 – 5.3 litre/100 km. CO2 emisyonu 120 – 121 g/km. Motor altı vitesli manuel şanzımanla birlikte çalışıyor.

 

EU6 emisyon standartlarına uyumlu motor, otomobilin 10.1 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşmasını sağlıyor. Azami hız ise 188 km/s.

Son Güncelleme : 23 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo