Volkswagen CEBIT’de geleceği bugüne taşıyor

Ototeknikveri     25 Nisan 2018 04:50

Volkswagen Grubu, CEBIT 2018’i bağlantı teknolojileri, otonom sürüş, dijital otomobil tasarımı, kuantum bilgisayarlar, yapay zeka, blockchain teknolojisi, sanal gerçeklik konfigürasyonu, yolculuk paylaşımı, canlı kullanıcı deneyimi ve bir dünya prömiyeri ile bir inovasyon festivaline dönüştürecek.

Volkswagen CEBIT’de geleceği bugüne taşıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

11 – 15 Haziran tarihleri arasında Almanya’nın Hanover şehrinde düzenlenecek fuarda Volkswagen her zamankinden daha fazla ön planda olacak. Volkswagen Grubu standında dijitalizasyon ve IT uzmanları ziyaretçilere geleceğin mobilitesini ve en yeni dijital teknolojileri tanıtacak.

 

Geniş kapsamlı dijital know-how

CEBIT’deki Future Mobility salonunda Volkswagen Grubu halka ve uzmanlara açık bir forum düzenleyerek heyecan verici sunumlar, sergiler, tartışmalar ve paneller gerçekleştirecek. Bu forumda dijital otomobil tasarımından kuantum bilgisayarlara ve şehirlerde trafik optimizasyonu için yapay zeka kullanımına kadar pek çok konu tartışılacak. Etkinlikler kapsamında bir dünya prömiyeri de olacak.

 

“Volkswagen Zirvesi” geleceği tartışacak

12 Haziran’da düzenlenecek ve tüm gün sürecek “Volkswagen Zirvesi” tartışma etkinliği 27. salonda yer alacak. Etkinlik kapsamındaki tartışmalarda firmanın uzmanları tüm yönleriyle geleceği ele alacak, kişisel ve toplu taşıma, yaşam ve iş alanlarının geleceği gibi konuları üniversitelerden uzmanlar, siyasetçiler ve teknoloji firmalarıyla birlikte konuşacak.

 

İnsan kaynakları, pazarlama ve start-up işbirliği alanlarından Volkswagen uzmanları da 27. salonda olacak. Uzmanlar firma içindeki çeşitli görevlerden, kariyer ve işbirliği fırsatlarından bahsedecek.

Son Güncelleme : 25 Nisan 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo