YENİ PEUGEOT 308 DONANIM DETAYLARI

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 05:57

Yeni 308 Access, Active ve Allure donanım farklılıkları

YENİ PEUGEOT 308 DONANIM DETAYLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ülkemizde Şubat ayının ortalarında, tamamı manuel şanzımanlı 82 hp güç üreten 1.2 litrelik VTi benzinli, 156 hp güç üreten 1.6 litrelikl THP benzinli, 92 hp güç üreten HDi dizel ve 115 hp güç üreten e-HDi dizel motor seçenekleriyle, 49.400 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan yeni 308'de Access, Active ve Allure'den oluşan üç farklı donanım seviyesi bulunuyor. Acces donanım seviyesi; 1.2 VTi ve 1.6 HDi, Active donanım seviyesi; 1.2 VTi, 1.6 HDi ve 1.6 e-HDi motor seçenekleriyle sunulurken Allure donanım seviyesinde 1.6 THP, 1.6 HDi ve 1.6 e-HDi alternatifleri bulunuyor. 

En baz donanım olan Access seviyesinde; ESP / ASR / ABS / EBD / AFU, ani frenlemede otomatik yanan flaşörler, ön, yan ve perde havayastıkları, ISOFX x3, arka koltuk kafalıkları, soğutmalı torpido gözü, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, tek dokunuşlu elektrikli ön ve arka camlar, hız sabitleme ve sınırlandırma sistemi, LCD gösterge ekranı, follow me home, elektronik kontrollü yönlendirmeli klima, direksiyondan kumanda kolu, radyo/CD/MP3 (4 hoparlör ve 2 tweeter), bluetooth handsfree telefon kiti, AUX/USB bağlantıları ve led gündüz farları standart olarak sunulurken, ön sis farları ile arka park yardım sistemi opsiyon olarak yer alıyor.

Active donanım seviyesinde ise Access'e ek olarak, hill holder, akustik ön cam, elektrikli katlanabilen yan aynalar, yükselik ayarlı yolcu koltuğu, bel destek ayarı, üzerinde kumanda butonları bulunan deri kaplı direksiyon simidi, gövde renginde kapı kolları ve yan aynalar, SMEG kontrollü klima, ön sis farları ve 16 inçlik laaşım jantlar standart listesinde bulunuyor. Active seviyesinde opsiyon olarak ise, navigasyon + geri görüş kamerası, ön - arka park yardım sistemi ve 17 inçlik alaşım jantlar sunuluyor.

En üst donanım seviyesi olan Allure'de ise Active'deki donanımlara ilaveten, kişiselleştirilebilir polifonik uyarı sesleri, elektrikli el freni, otomatik yanan farlar, yağmur sensörü, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, hazneli arka kol dayama, kayak tüneli ve bardaklıklar, SMEG kontrollü çift bölgeli tam otomatik klima, full led farlar, ön - arka park yardım sistemi, koyulaştırılmış arka camlar ve 17 inçlik alaşım jantlar sunuluyor. Allure'de, sürüş destek sistemi, kör nokta uyarı sistemi, panaromik cam tavan ve elektrikli tavan perdesi, 18 inçlik alaşım jantlar, navigasyon ve geri görüş kamerası ise opsiyon olarak tercih edilebiliyor. 

Yeni 308'in teknik özelliklerini incelemek için lütfen tıklayınız.

Güncel Peugeot 308 fiyatları için lütfen tıklayınız

 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo