BMW 8-Serisi Cabrio iç kabini görüntülendi

Ototeknikveri     08 Mayıs 2018 07:50

BMW bugüne kadar yeni modelin tasarımını ve detaylarını sır gibi saklıyordu.

BMW 8-Serisi Cabrio iç kabini görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW 8-Serisi Cabrio modelinin iç kabininden görüntüler Instagram’da sızdırıldı. İlk kez otomobilin konsolunu kamuflajsız görebiliyoruz. Geçen ay önizlemesi sunulan yeni dijital gösterge paneli yeni grafiklerle geliyor ve geniş bir ekranda merkezde navigasyon olacak şekilde, takometre, hız sayacı, soğutucu ve yakıt göstergesi için ayrı alanlar sunuyor. Yeni dijital gösterge paneli güncellenen 7 Serisi ve X7’de de bulunacak.

 

Fiziksel butonlar devam ediyor

BMW’nin fiziksel butonlardan vazgeçmeye henüz niyeti olmadığı görülüyor. Yeni BMW 8-Serisi modelleri konsol ve orta konsol civarında bolca butona sahip. Hava girişlerinin üzerindeki yeni multimedya sisteminin 7 Serisi’nde kullanılandan biraz daha büyük olduğu ise gözlerden kaçmıyor.

Otomobil bolca kırmızı deri ve metalik aksanla donatılmış. Bunun yanı sıra kabinde üç kollu çok fonksiyonlu direksiyon ve arkasında vites geçiş çubukları bulunuyor. Direksiyondaki “M” logosu bunun M850i modeli olduğunu gösteriyor.

 

Eğer bu doğruysa, modelde yeni V8 motor (530 PS, 750 Nm), xDrive dört çekişli sürüş sistemi ve gelişmiş sekiz vitesli otomatik şanzıman görebiliriz. Bu donanımla Coupe model 4 saniyeden kısa sürede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. Dolayısıyla aynı süreyi Cabrio için de bekleyebiliriz.

Yeni BMW 8 Serisi ailesi resmi olarak 15 Haziran’da tanıtılacak ve 2018 yılı bitmeden satışa çıkacak. En üst donanım seviyesi M8 modelinin de aynı tarihte sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

 

Son Güncelleme : 08 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo