Mercedes-AMG GT 63 S Edition 1 özellikleri açıklandı

Ototeknikveri     09 Mayıs 2018 03:07

Yeni 4 kapılı AMG GT özgün stil güncellemeleriyle geliyor.

Mercedes-AMG GT 63 S Edition 1 özellikleri açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes AMG GT dört kapılı coupe için yeni bir donanım seviyesi çıkardı. Edition 1, rakibi Porsche Panamera’nın Eylül 2018’de çıkışından 12 ay sonra siparişe açılacak.

 

GT 63 S modelini temel alan yeni modelin dış cephesindeki değişiklikler arasında daha derin bir ön splitter ve ön kısımda başka hafif dokunuşlar, daha agresif arka difüzör ve ayarlanabilir kanatlı arka spoyler bulunuyor. Bu değişiklikler sadece bastırma kuvvetini artırmakla kalmıyor, arka kanat ise arka aksta 300 km/s hızda 30 kg ekstra ağırlık ekliyor. Genel hava sürtünme katsayısı bir miktar azaltılmış.

 

Dış cephe üç farklı renk seçeneğiyle geliyor: “graphite grey magno”, “diamond white bright” ve “graphite grey metallic”. Kapı eşiklerinin hemen üzerinde ve opsiyonel olarak, tavan ve bagaj kapağında ise yarış şeritleri uygulanmış. Dış cephe 21 inç dövme alaşım jantlarla tamamlanıyor.

 

İç kabinde koltuklar deri ve Mercedes Dinamica karışımıyla döşenmiş, direksiyon simidi de aynı süet efektli malzemeyle kaplanmış. Ayrıca direksiyon simidi üzerinde saat 12 noktasında sarı bir işaret bulunuyor. Dikişler ve emniyet kemerleri de sarı renkte.

 

Motor GT 63 S 4 kapılı coupe modeliyle aynı. 4.0 litre çift turbo V8 motor 638 hp motor dört çekişli sürüş sistemiyle çalışacak. Otomobil bu donanımla 3.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza ulaşabiliyor. Maksimum hız ise 315 km/s.

 

 

Son Güncelleme : 09 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo