Elektrikli Lagonda SUV 2021’de çıkacak

Ototeknikveri     10 Mayıs 2018 11:06

Mart ayında Cenevre’deki fuarda ziyaretçileri şık Vision Concept ile hayran bırakan Lagonda, ilk üretim modelinin elektrikli bir SUV olacağını ve 2021’de çıkacağını açıkladı.

Elektrikli Lagonda SUV 2021’de çıkacak
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

İngiliz markaya göre, yeni model dünyanın ilk sıfır emisyonlu lüks SUV’si olacak ve süper lüks özelliklerle gelecek. Görsel olarak otomobil Vision Concept ile oluşturulan tasarım dilini evrimsel düzeyde küçük farklılıklarla sürdürecek. Bu konsept şık ve cesur dış cephe stili ile dikkat çekmişti.

 

Aston Martin başkanı ve CEO’su Dr. Andy Palmet “Otomobil dünyasında en ikonik markalarından birisi olan Lagonda’yı yeniden canlandırarak benzersiz bir fırsat yarattık. 20. yüzyıldan aldığımız köklü bir yaklaşımı 21. yüzyılın ihtiyaçları ve arzularıyla harmanlıyoruz. Lagonda SUV türünün ilk örneği: geniş, yüksek performanslı bir 4x4 araç ve teknolojiyi, lüksü, stili yansıtıyor.”

 

Odak noktası stil

Firmanın kreatif yöneticisi Marek Reichman Lagonda SUV’nin sürüşünün başka hiç bir SUV’ye benzemeyeceğini ve görünümüyle – kullanım kolaylığının ön planda olduğu dijital çağda - en prestijli ve arzulanır otomobillerin hala bir yerinin olduğu bir geleceği yansıtacağını belirtiyor.

 

Bu sözlere bakılırsa ortaya çıkacak ürün sıradan bir SUV olmayacak. Yeni modelin Vision Concept ile benzer bir stilde ancak daha yüksek olması bekleniyor. Lagonda Vision Concept ilk bakışta SUV denilebilecek stilde bir otomobil değildi.

 

 

Son Güncelleme : 10 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo