Volkswagen emniyet kemeri arızası nedeniyle Polo otomobilleri geri çağırıyor

Ototeknikveri     14 Mayıs 2018 02:10

Teknik çözüm geliştirildi, geri çağırma kampanyası bir kaç hafta içinde başlayacak.

Volkswagen emniyet kemeri arızası nedeniyle Polo otomobilleri geri çağırıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen 2018 model yeni Polo otomobillerdeki bir teknik arızayla ilgili açıklama yaptı. Bazı nadir durumlarda (örneğin otomobilin tüm koltukları doluyken ani şerit değiştirildiğinde) ve arka orta koltuk ile arka sol koltuk aynı anda dolu olduğunda, sol emniyet kemerinin kilidinin istem dışı açılabildiği tespit edildi. Güvenliği ön planda tutan Volkswagen, sorun için kısa sürede teknik çözüm geliştirdi. Yeniden tasarlanan emniyet kemerinin artık açılma riski bulunmuyor.

 

Volkswagen Polo’nun kullanılması şu an için güvenli ancak firma otomobillere yeni emniyet kemeri kilitleri takılana kadar orta koltuğun kullanılmamasını öneriyor. Volkswagen yetkililerle görüşerek teknik çözümün onayını almak üzere. Yeni emniyet kemerleri şu an piyasada olan otomobillerin yanı sıra gelecekte üretilecek otomobillerde de kullanılacak.

 

Birkaç hafta içinde Volkswagen geri çağırma kampanyasını başlatacak. Müşteriler konuyla ilgili mektup aldıktan sonra Volkswagen servislerinden randevu alarak emniyet kemeri kilitlerini değiştirebilecek. Otomobilin kontrolü ve yeni emniyet kemeri kilidinin takılması ücretsiz gerçekleştirilecek.

 

 

Son Güncelleme : 14 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo