2018 Kia Sportage kamuflajsız görüntülendi

Ototeknikveri     16 Mayıs 2018 01:13

Kia’nın Skoda Karoq rakibi makyajlı Kia Sportage bazı tasarım değişiklikleri ve 48v yarı hibrit sistemle gelecek. Sonbaharda tanıtılması beklenen model kameralara kamuflajsız yakalandı.

2018 Kia Sportage kamuflajsız görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2015’ten beri satışta olan Sportage, Seat Ateca ve Skoda Karoq gibi rakiplerine karşı elini güçlendirmek için güncelleniyor. Son gelen casus fotoğraflar otomobilin dış cephesinde bazı revizyonlar olduğunu gösteriyor.

 

Makyajlı Sportage’ın ön kısmında Kia’nın “buz küpü” stili aydınlatma imzasıyla yeni farlar bulunuyor. Bu GT line modelinin ön tamponunda da bazı yenilikler var, ön eşik plakası biraz küçültülmüş ve yeni sis lambası yuvaları kullanılmış.

 

2018 Sportage ayrıca yeni alaşım jantlar, yeni bagaj kapağı ve aydınlatma imzası güncellenmiş LED arka lamba şeridiyle geliyor.

 

Kabine bakıldığında bir değişiklik görülemiyor ancak kaputun altında Sportage 48 volt yarı hibrit teknolojisiyle gelebilir. Geçtiğimiz aylarda Hyundai Ar-Ge başkan yardımcısı Woong Chul Yang “Avrupa için yarı hinrit 48 volt teknolojisine talep var. Sportage ve Cee’d modellerinde, ayrıca orta boy SUV’lerde bunun üzerinde çalışıyoruz. Bu sayede zorlu CO2 emisyon standartlarını yakalayabiliriz.” demişti.

 

 

Son Güncelleme : 16 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo