2018 BMW 2 Serisi Gran Tourer ve Active Tourer’den yeni fotoğraflar

Ototeknikveri     22 Mayıs 2018 02:58

2014 yılından beri üretimde olan BMW 2-Serisi Active Tourer ve Gran Tourer güncellendi.

2018 BMW 2 Serisi Gran Tourer ve Active Tourer’den yeni fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

BMW güncellenen modelleri tanıtmak için 2018 Cenevre Motor Show’u seçti ancak otomobillerdeki değişiklikler oldukça yumuşak bulundu. Öyle ki, bu modellerin özellikle hayranı olmayan birisi güncellenen detayları fark edemeyebilir.

 

BMW güncellenen iki modelin fotoğraflarının olduğu kapsamlı bir galeri yayınladı.

 

Her iki modelin de ön kısmında büyük hava girişleri, modifiye edilmiş farlar, arka lambalar ve yeni LED sis lambaları bulunuyor. Güncellemeyle birlikte yeni dış cephe renkleri, ayrıca yeni 16 – 19 inç boyutlarında jant seçenekleri de sunuluyor. Dış cephedeki yenilikler bunlarla sınırlı.

 

BMW kokpitin artık daha fazla sürücü odaklı olduğunu belirtiyor. Bu kısımda iki ekranlı bir yerleşim bulunuyor. Ayrıca daha fazla konfor için daha uzun koltuk minderleri kullanılmış. Müşteriler koltuk döşemeleri için kumaş, Alcantara ve Dakota derinin farklı kombinasyonlarını seçebiliyor.

 

Motor serisinde de bazı değişiklikler yapılmış ve özellikle CO2 emisyonlarına odaklanılmış. Dört silindirli dizeller iki turboşarj ve partikül filtresiyle geliyor.

 

Toplam 224 PS (221 hp / 165 kW) güç çıkışı ve 385 Nm tork ile, 2 Serisi Active Tourer 225 XE iPerformance 1.5 litre yanmalı motor, elektrikli motor ve 7.6 kWh lityum iyon pili birarada sunuyor. Otomobilin İngiltere fiyatı 34.485 sterlin (46.628 dolar) olarak açıklandı.

 

 

Son Güncelleme : 22 Mayıs 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo