Jaguar I-Pace Türkiye fiyatı açıklandı

Ototeknikveri     10 Haziran 2018 05:37

Yeni elektrikli Jaguar I-Pace için Türkiye fiyat listesi açıklandı.

Jaguar I-Pace Türkiye fiyatı açıklandı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jaguar I-Pace S donanım paketiyle 466.819 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. SE donanım paketi 502.691 TL fiyatla, HSE donanım paketi 542.151 TL fiyatla satılıyor. Özel First Edition versiyonuna ise 581.610 TL fiyatla sahip olunabiliyor. 

 

Jaguar otomobilleri, heyecan verici bir sürüş deneyimi sunuyor, otomobilin tamamen elektrik gücüne geçmesi bu heyecan verici deneyimi değiştirmiyor, modern çağa taşıyor. Batarya teknolojisine sahip yeni elektrikli Jaguar I-PACE modelini, hem seyretmesi hem de sürmesi heyecan verici. Tüm I-Pace versiyonları otomatik şanzıman ve EV400 elektrikli sürüş sistemiyle geliyor. Jaguar I-PACE’in motoru 400 bg güç ve 696 Nm kullanılabilir anlık tork sunuyor. Dört tekerlekten çekişli ve 480 km menzile sahip otomobil, 4.8 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabiliyor. 

Jaguar I-PACE’in 90 kWsa gücündeki bataryası uzun kullanım ömrüne yönelik tasarlanmış ve uzun süreli sürdürülebilir maksimum güç evrelerini destekliyor. Bataryanın aks aralığı içindeki konumu otomobile düşük bir ağırlık merkezi kazandırıyor, otomobilin dinamiklerinden doğal olarak yararlanılabilmesini sağlıyor ve Jaguar I-PACE’i gerçek bir sürücü otomobili haline getiriyor.

 

Son Güncelleme : 10 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo