Fiat 500X Adventurer Edition stil ve değer katıyor

Ototeknikveri     15 Haziran 2018 12:01

Söylentilerin aksine Fiat markası Amerika Birleşik Devletleri’nden çekilme kararını açıklamadı. Bunun yerine marka güncellenen modeller ve özel versiyonlarla ülkedeki varlığını sürdürmeye devam edecek.

Fiat 500X Adventurer Edition stil ve değer katıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Bu modellerin bir örneği de bu yaz ABD’de çıkacak 500X Adventurer Edition olacak. 500X Trekking modelini temel alan bu özel versiyon aslında otomobile siyah tavan rayları, turuncu ayna kapakları ve 18 inç alüminyum tekerlekler ekleyen 945 dolarlık bir paket. Bu pakette turuncu gövde yanı grafikleri ve çamurluklar da bulunuyor.

 

Fiat henüz otomobilden iç kabin fotoğrafları yayınlamadı ancak kabindeki yeniliklerin arkada bir eşya taşıma kısmı ve hava koşullarına dayanıklı yer paspaslarından ibaret olduğu biliniyor. Mopar All Weather Base Package ile bu iki özellik 225 dolara mal olurken, Adventurer Edition müşteriler için daha karlı bir seçenek sunuyor.

 

Fiat 500X Adventurer Edition dört farklı renk seçeneğine sahip olacak: Bianco Gelato (beyaz şeffaf kaplama), Nero Cinema (siyah şeffaf kaplama), Grigio Graphite (grafit gri) ve Grigio Argentino (metalik gri). İç kabin ise siyah ve kahverengi arasında seçim yapılabiliyor.

 

Özel versiyon 500X Trekking’i temel aldığı için fiyat 24.630 dolardan başlıyor. Dört çekişli versiyon ise 1900 dolar ilave ücretle alınabiliyor.

 

Her iki versiyon da 2.4 litre dört silindirli motor (180 hp güç çıkışı, 237 Nm tork) ve standart dokuz vitesli otomatik şanzımanla geliyor.

Son Güncelleme : 15 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo