Yenilenen 2019 VW Passat Çin'de Arteon benzeri ön kısmıyla ortaya çıktı

Ototeknikveri     20 Haziran 2018 09:53

Avrupa versiyonu 2019 Passat'ın resmi tanıtımına henüz bir kaç ay varken, Çin'de Volkswagen ve ortağı SAIC yenideen tasarlanan Passat NMS'yi tanıttı.

Yenilenen 2019 VW Passat Çin'de Arteon benzeri ön kısmıyla ortaya çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Avrupa versiyonuyla benzerliklere rağmen, bu model ABD'de de satılan global Passat NMS. Öte yandan, Kuzey Amerika versiyonunda da aynı güncellemelerin olup olmayacağını söylemek için henüz çok erken. Üretici farklı bir şey de planlıyor olabilir.

D segmenti sedan Arteon ve Çin'e özel Lavida modellerinden esinlenmiş görünüyor. Ön tampona giren daha büyük ön panjur, bennzer LED farlar, yenilenen arka lambalar ve arka tampon dikkat çekiyor. Bagaj kapağında VW logosunun hemen altında Passat logosu görülüyor.

 

4993 mm uzunluğundaa, 1836 mm genişliğinde ve 1469 mm yüksekliğindeki otomobil Kuzey Amerika versiyonundan biraz daha büyük. Aks mesafesi ise 2871 mm.

Çin'de Shanghai – Volkswagen (SAIC) ortak girişimi tarafından üretilen bu Volkswagen Passat iki motor seçeneğiyle çıkacak: 186 hp ya da 220 hp turboşarjlı 2.0 litre motor. Plug-in hibrit versiyonun da yakında çıkması bekleniyor. Otomobilin fiyatı bu sonbaharda piyasaya çıktığında 210.000 yuan (32.612 dolar) civarından başlayacak.

 

Peki ya Avrupa modeli?

Avrupa'da 2019 Volkswagen Passat ile Renault Talisman, Ford Mondeo, Peugeot 508 ve Opel Insignia arasında rekabet devam edecek. Volkswagen'in yeni modeli önümüzdeki aylarda paketinden çıkartması ve bazı motorları da güncellemesi bekleniyor. Yeni bir turbo V6 motor amiral gemisi R versiyonuna güç verebilir. GTE PHEV için ise daha fazla elektrikli sürüş mesafesi bekleniyor.

Kuzey Amerika'da yeni Passat gelecek yıl çıkacak. Duyuru 2018 Detroit Auto Show'da başka bazı yeni ürünler ve elektrikli modelleri de müjdeleyen firmanın yöneticisi Dr. Herbert Diess tarafından yapılmıştı.

 

 

Son Güncelleme : 22 Haziran 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo