2019 Kia Sportage yeni “Edition 25” özel modeliyle çıktı

Ototeknikveri     25 Temmuz 2018 02:11

Güncellenen Kia Sportage yeni dış ve iç tasarımı, yeni motorlar ve güvenlik özellikleriyle çıktı.

2019 Kia Sportage yeni “Edition 25” özel modeliyle çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Güncellenen modelin en dikkat çeken özelliği Kia’nin yeni “EcoDynamics+” yarı hibrit 48 volt dizel motorlu sistemi. Bu sistem, 2.0 litre dört silindirli dizel motor kayışlı marş motoru ve 0.44 kWh lityum iyon pille geliyor. Toplam güç çıkışı 182 bg, tork değeriyse 400 Nm. Hibrit model sekiz vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor.

 

Kia Sportage’ın diğer motor seçenekleri de Euro 6d emisyon standartlarına uyması için güncellendi. Kia 1.7 litre CRDi dizel motoru yeni 1.6 litre motorla değiştirdi. Bu motor 114 bg ya da 134 bg güç çıkışıyla tercih edilebiliyor. Daha güçlü versiyon aynı zamanda dört çekişli sürüş sistemi ve 7 vitesli çift debriyajlı şanzımanla alınabiliyor.

 

Benzinli seçenekler arasında doğal emişli 130 bg 1.6 litre motor, ayrıca bunun 174 bg T-GDI versiyonu bulunuyor.

 

Yeni Kia Sportage en yeni sürüş yardım sistemleriyle donatılmış. Bunlar arasında Adaptif Seyir Kontrolü ve Dur&Git, Sürücü Dikkat Uyarısı, İleri Çarpışma Uyarısı – Kaçınma Asistanı, yaya tespit sistemi ve Kör Nokta Çarpışma Uyarısı bulunuyor.

 

Bir yenilik de multimedya sistemi. Donanım seviyesine göre, sistem 7.0 inç ya da 8.0 inç dokunmatik ekranla geliyor. Ayrıca “çerçevesiz” 8.0 inç seçeneği de mevcut. Üst donanım seviyeleri standart olarak uydu navigasyon ve Connected Services özelliklerine de sahip olacak. Sistem, canlı trafik güncellemeleri, hız kamerası lokasyon bilgileri, hava durumu, Android Auto ve Apple CarPlay ile gelecek.

 

Sportage modelinin 25. yılını kutlamak için Kia ayrıca özel “Edition 25” versiyonunu sunuyor. Bu özel modelde 1.6 litre benzinli motor, 17 inç alaşım jantlar, siyah kumaş ve deri döşeme, sekiz hoparlörlü JBL lüks ses sistemi, 8.0 inç multimedya sistemi ve daha pek çok ekstra özellik bulunuyor.

 

Yeni Kia Sportage’ın İngiltere fiyatı 1.6 litre benzinli giriş seviyesi için 20.305 pound olarak duyuruldu. Özel “Edition 25” versiyonunun fiyatıysa 25.655 pound. Yarı hibrit dört çekişli dizel model 32.545 pound fiyatla satılacak.

Son Güncelleme : 25 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo