YENİ MAKYAJLI NİSSAN JUKE'NİN AYRINTILARI

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:11

Makyaj ile güncellenen yeni Juke'nin teknik özellikleri ve detayları ortaya çıktı.

YENİ MAKYAJLI NİSSAN JUKE'NİN AYRINTILARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

135.000 adedi 2013 yılında olmak üzere pazara sunulduğundan yana geçen 40 aylık sürede 420.000 adet satılma başarısı gösteren Nissan Juke, makyajlı haliyle Cenevre Otomobil Fuarı'nda ortaya çıktı. Dış tasarım, iç tasarım, kişiselleştirilebilme, donanım ve motor konfigürasyonunda yapılan iyileştirmelerle güncellenen Juke, segmentinde her geçen gün artan rakipleri karşısında elini güçlendiriyor. 

Yeni Nissan Juke resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Daha iyi görünürlük için yeni lens kapaklarına ve Xenon ampullere kavuşan ön üst farları, ledli gündüz lambaları, ön ızgarada yer alan ve daha belirginleşen marka logosu, bumerang şeklindeki ledli arka farları, 16, 17 ve 18 inç arasında değişen jant seçenekleri ve yeni gövde renkleri ile farklılaşan yeni Juke'nin, iç mekanında da renkli tirmlere yer verilmiş. Koltuk döşemeleri de yenilenen yeni Juke'nin 4x2 çekiş sistemine sahip olan versiyonlarının  bagaj hacmi yüzde 40 artış ile 354 litreye ulaşmış. 

   

5.8 inçlik renkli dokunmatik ekran üzerinden internet radyo dahil olmak üzere eğlence sistemlerine erişimi mümkün kılan NissanConnect'i yeni Juke'de sunan Nissan, yeni çevre görüş sistemine de araçta yer verecek. Kör nokta, çarpışma uyarı, hareketli nesne algılama ve şeritten ayrılma ikaz sistemlerini de sunmaya başlayacak yeni Juke'de ilk kez geniş aşılabilen sunroof sistemine yer verilecek.

Güncel versiyonda yer alan 1.6 litrelik atmosferik motorun yerini ağabeyi Qashqai'de de sunulmaya başlanan 1.2 litrelik DIG-T turbo benzinli motorun aldığı yeni Juke'nin bu versiyonu 115 hp güç ve 190 Nm tork değeriyle, ortalama 5.5 litre yakıt tüketimi ve 126 gr/km egzos emisyonu rakamlarına ulaşılmasını sağlıyor. Güçlü 1.6 litrelik DIG-T versiyonununda elden geçirildiği yeni Juke'nin bu versiyonu, 9.5'ten 10.5'e yükseltilen sıkıştırma oranıyla 190 hp güç üretiyor. Bu mtoorun 4x4 çekiş sistemine sahip versiyonunda  Xtronic adı verilen otomatik şanzıman seçeneğini de sunan yeni Juke'de, selefinde olduğu gibi 110 hp güç üreten 1.5 litrelik dizel motor da görev yapmaya devam ediyor. Yenilenen Nissan Juke'nin, bu yılın yaz aylarında satışa sunulacağı belitiliyor.

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo