1.6 DİZEL MOTORLU YENİ NİSSAN X-TRAİL CENEVRE'DE

Ototeknikveri     22 Haziran 2014 06:12

14 Temmuz'da Avrupa'da satışa sunulacak yeni Nissan X-Trail'in detayları ortaya çıktı.

1.6 DİZEL MOTORLU YENİ NİSSAN X-TRAİL CENEVRE'DE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2013 yılının son günlerinde, resimleri ve ön bilgileri ortaya çıkan yeni nesil Nissan X-Trail, Cenevre Otomobil Fuarı'nda tüm detayları ile ortaya çıktı. Nissan'ın, 4x4 mirasını ve şirketin crossover segmentindeki liderliğini kullanılarak geliştirdiği yeni nesil X-Trail, şık v ekonforlu olmasının yanında, off-road kabiliyetleri ile de öne çıkıyor. 4.635 mm uzunluğa, 1.820 mm genişliğe, 1.695 mm yüksekliğe ve 2.706 mm dingil mesafesine sahip olan yeni nesil X-Trail, 210 mm yerden yüksekliğe sahip. Arka koltukta yolcularına sunduğu geniş diz mesafesi ile öne çıkan araç, esnek iç mekanınn sunduğu değişkenliğin yanında, yedi koltuklu oturma düzeniyle de tercih edilebiliyor. 

Yeni Nissan X-Trail resim galerisi için lütfen tıklayınız.

Ledli farları ile modern bir görünüme sahip olan yeni X-Trail, açılabilen cam tavanı ile daha ferah bir iç mekan vaat ediyor. Yeni NissanConnect sisteminin de sunulacağı araçta, güvenlik özellikleri ile dikkat çeken yeni Nissan Güvenlik Kalkanı da mevcut olacak. 

Güncel versiyonunda sadece 2.0 litrelik dizel motor ile tercih edilebilen X-Trail, yeni neslinde, 130 hp güç üreten 1.6 litrelik dizel motor alternatifini de sunacak. Bu motor ile birlikte, 4x4 sistemi opsiyonunun yanında, Xtronic adlı otomatik şanzıman seçeneğini de sunacak olan yeni Nissan X-Trail, ayrıca 163 hp güç üreten 1.6 litrelik turbo benzili DIG-T motor ile de sunulacak.

Yeni X-Trail Tanıtım videosu;

Son Güncelleme : 22 Haziran 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo