CİTROEN C5 CROSSTOURER CENEVRE'DE

Ototeknikveri     08 Mart 2014 02:03

Citroën, Cenevre Otomobil Fuarı’nda C5’in “tüm yollara uygun” özel bir versiyonunu gün ışığına çıkarıyor: C5 Cross Tourer.

CİTROEN C5 CROSSTOURER CENEVRE'DE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şu ana kadar 530.000 adedin üzerinde satış yapan Citroën C5’in başarısının arkasında yatan tüm unsurları içinde barındıran, yeni Citroën C5 CrossTourer beraberinde bir dizi yeni ve özel donanımları ile geliyor. C5 Cross Tourer genişletilmiş kasa yapısı, 18 inçlik baklava biçimindeki alaşımlı jantlarla birlikte mat gri uzunlamasına tavan çubukları, krom yan ayna dış yüzeyleri ve hem ön hem de arka tamponlarda zımparalanmış alüminyum koruyucularıyla fark edilen karaktere sahip “tüm yollara uygun” bir tarz sunuyor. Tarz katan bu özellikler, 15 milimetre artırılan sürüş yüksekliğiyle tamamlanıyor.
 
 
Hydractive III+ süspansiyon;  tüm yol koşullarında en yüksek konforun elde edilmesine imkan sunuyor.
Citroen'e özgü olan bu teknoloji, araçta yükten bağımsız olarak yüksekliğinin sabit kalması amacıyla sürüş yüksekliğinin ayarlanmasını sağlıyor. Bu süspansiyon, şartlar ne olursa olsun en üst düzeyde konfor ve gövde kontrolü için hem sürücünün hem de yol profilinin gerekliliklerine göre sertliği ve darbeleri ayarlıyor. Yüksek hızda otomobilin yüksekliğinin otomatik olarak azaltılması, aerodinamikleri de iyileştiriyor. C5 CrossTourer, engebeli bir yolun geçişini düşük hızda daha kolay yapabilmek için iki ek sürüş yüksekliği kullanabiliyor (saatte 10 kilometre hıza kadar + 6 santimetre ve saatte 40 kilometre hıza kadar + 4 santimetre).
 
Değişken sürüş yüksekliği aynı zamanda bagaj kapağının yüksekliğini azaltarak ya da artırarak yükleme işlemini de kolaylaştırıyor. Her zaman konforu ön planda tutan CITROËN C5 CrossTourer ayrıca, elektrik kumandalı bel desteği ve tamamı deri sürücü koltuğunda masaj imkanı da sunuyor. C5 Cross Tourer karla kaplı veya çamurlu yollarda çekişi iyileştirerek tüm sürüş koşullarıyla başa çıkabilen Akıllı Çekiş Kontrolü veya daha kolay manevra kabiliyeti sunan arka kameraya sahip eMyWay navigasyon sistemi başta olmak üzere tüm koşullar altında kullanışlı olan teknolojiler sunuyor.

Son Güncelleme : 08 Mart 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo