2019 Audi E-Tron 17 Eylül’de çıkıyor

Ototeknikveri     30 Temmuz 2018 02:46

Audi 2019 E-Tron modelinin lansmanını 17 Eylül’de San Francisco’da özel bir etkinlikle yapacak. Otomobilin rezervasyon ücreti 1000 dolar olarak belirlendi.

2019 Audi E-Tron 17 Eylül’de çıkıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tanıtımla birlikte Audi otomobilin bütün detaylarını ve fiyat listesini de açıklayacak. Firma müşterilere web sitesi üzerinden konfigürasyon imkanı vereceğini ve 1000 dolar ücretle rezervasyon yapılabileceğini söyledi.

 

Bir müşteri rezervasyon yaptığında otomobilin durumunu hem internet üzerinden hem de yerel bayiden takip edebilecek.

 

Audi tanıtım tarihi ve rezervasyon detaylarının yanı sıra, ilk elektrikli crossover modelinden yeni bir teaser da yayınladı. Resim çok net olmasa da, Cenevre Motor Show’da tanıtılan üretim öncesi prototip dolayısıyla model hakkında biraz fikrimiz var. Prototipte crossover otomobilin geniş bir tek çerçeveli ön panjur, küçük hava girişleri ve ince farlara sahip olduğu görülüyordu. Model ayrıca plastik gövde kaplaması, kısmen düşük biniş yüksekliği ve bagaj kapağına monte spoyler ile geliyor.

 

Audi, otomobilin hava sürtünme katsayısının 0.20 olduğunu ve üretim modelinde ilk kez “sanal dış aynalar” kullanılacağını doğruladı. Aslında kameralardan oluşan bu aynalar, görüntüyü kapı panellerindeki OLED ekranlara yansıtacak.

 

Audi teknik özelliklerle ilgili fazla bilgi vermedi ancak e-tron modelinin iki elektrikli motor ve 95 kWh pil paketine sahip olacağı biliniyor. Beş koltuklu crossover 150 kW DC hızlı şarj istasyonu kullanıldığında 30 dakikada %80 şarj olabilecek. 9.6 kW AC şarj istasyonuyla ise bir gece içinde pil tamamen şarj olacak.

 

Otomobilin rezervasyonları Eylül’de alınaya başlanacak. Teslimatlar 2019 yılı başlarında yapılacak.

 

 

Son Güncelleme : 30 Temmuz 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo