Lynk & Co 03 Sedan yeni fotoğraflarla karşımızda

Ototeknikveri     05 Ağustos 2018 03:00

Gelecek ay tanıtılacak Lynk & Co 03 Sedan modelinden fotoğraflar internette ortaya çıktı.

Lynk & Co 03 Sedan yeni fotoğraflarla karşımızda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gelecek ay Chengdu Motor Show’da tanıtılacak yeni model 01 ve 02 crossover modellerini takip eden kompakt bir sedan. Üretim modeli 03 konseptiyle çok yakın, tanıdık bir ön fasya ve yukarıya monte edilmiş LED gündüz sürüş ışıklarıyla geliyor. Daha aşağıda, ince ön panjur girintili farlarla çevrelenmiş.

 

Modelin ön kısmı düz bir görünüme sahip olsa da, yan kısımlar daha dinamik ve kıvrımlı. Burada vurgulu bir karakter çizgisi ve sportif yan etekler dikkat çekiyor. Otomobilin camlı kısımlarının kompakt oluşu, panoramik tavan penceresi ve A sütunundan C sütutuna kadar devam eden metalik trim öne çıkan diğer özellikler arasında.

 

Sportif stil arkada agresif difüzör, ikili egzoz sistemi ve bagaj kapağına monte edilmiş spoyler ile devam ediyor. Arka lambalar özgün bir görünüme sahip ve büyük “Lynk & Co” logolu siyah bir eklentiyle birbirlerinden ayrılıyorlar.

 

Son gelen fotoğraflar iç kabini göstermese de, daha önceki casus fotoğraflardan içeride kalın çerçeveli bir direksiyon simidi, metalik aksam ve sürücüye doğru yönlendirilmiş bir orta konsol bulunduğunu biliyoruz. Bunların yanı sıra yeni multimedya sistemi ve konsol, orta konsol ve kapı panelleri için şık döşemeler sunulacak.

 

Otomobilin tüm detayları gelecek ay açıklanacak. Yeni 03 modeli Volvo ile ortak CMA (kompakt modüler mimari) platformu üzerine inşa edilecek. Bu platform yeni XC40 dahil bir dizi modelde zaten kullanılıyor.

 

Motor seçenekleri diğer Lynk & Co modelleriyle de paylaşılacak. Dolayısıyla giriş seviyesi için turboşarjlı 1.5 litre üç silindirli 150 PS (110 kW/148 bg) motor bekleniyor. Bunun yanı sıra turboşarjlı 2.0 litre 190 PS (139 kW/187 bg) motor da sunulabilir.

 

Daha sonra model serisine plug-in hibrit ve tam elektrikli versiyonların da katılması planlanıyor.

 

 

Son Güncelleme : 05 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo