Mercedes-Benz EQC yeni teaserda arka yüzünü de gösterdi

Ototeknikveri     28 Ağustos 2018 09:21

Mercedes-Benz son aylarda EQC modelinin farklı kısımlarını parça parça gösteren ipuçları yayınlıyor. Bunların sonuncusunda elektrikli SUV’nin arka kısmını da görebiliyoruz.

Mercedes-Benz EQC yeni teaserda arka yüzünü de gösterdi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Firmanın sosyal medya kanallarında yayınlanan teaserda Mercedes-Benz EQC’nin temiz bagaj kapağı tasarımı, ince LED arka lambalar ve bu lambaları birleştiren ışık şeridiyle şık bir arka kısma sahip olduğu görülüyor.

 

Mercedes’in Tesla Model X, Audi E-Tron ve Jaguar I-Pace rakibi aynı zamanda LED gündüz farlarına sahip, bu hafta yayınlanan diğer teaserda gördüğümüz gibi, bunlar ön panjur boyunca uzanan başka bir ışık şeridiyle birleşiyor.

 

Mercedes-Benz EQC’nin örtüsünü 4 Eylül’de İsveç’in başkenti Stokholm’de yapılacak özel bir etkinlikle kaldıracak. Otomobilin bütün özellikleri bu tanıtımda açılanacak.

Bugüne kadar, Mercedes-Benz otomobilin motoru hakkında bilgi vermedi ancak tek şarjla yaklaşık 500 km gidebileceğini ve 300 kW (408 PS / 402 bg) güç çıkışı sunacağını açıkladı.

 

Birkaç yıl önce EQC’nin önizlemesi niteliğinde tanıtılan Generation EQ konsepti de iki elektrikli motorla 300 kW güç çıkışı ve 700 Nm tork sunuyordu. Konseptte 70 kWh kapasiteli pil vardı.

 

Generation EQ, 5 saniyeden kısa sürede sıfırdan 200 km/s hıza ulaşabiliyor ve tıpkı EQC gibi 500 km elektrikli sürüş mesafesine sahip.

 

 

Son Güncelleme : 28 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo