Yeni VW Tiguan Offroad Moskova’ya geliyor

Ototeknikveri     29 Ağustos 2018 10:50

VW Tiguan bugüne kadar off-road diyince aklımıza ilk gelen otomobil değildi ancak bu artık değişebilir. Volkswagen Tiguan Offroad modelini bugünden itibaren Moskova Auto Show’da tanıtıyor.

Yeni VW Tiguan Offroad Moskova’ya geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilin ismi zaten kendini açıklıyor ve bu versiyondaki yenilikler sadece isimle sınırlı kalmıyor. Resmi fotoğraflardan da görüldüğü üzere, yeni versiyon off-road tamponlara sahip, bu da otomobilin yaklaşma açısını 26 dereceye çıkartıyor. Diğer standart dış cephe özellikleri arasında 17 inç Tulsa alaşım jantlar, R-Line tavan spoyleri, siyah yan aynalar ve LED arka lambalar sayılabilir. Adaptif LED farlar ise opsiyonel olarak gleiyor.

 

Müşterilere dört dış cephe renk seçeneği sunuluyor, tavan ise istenirse siyaha boyanarak gövde rengiyle kontrast yaratılabiliyor. Bunun yanı sıra otomobile opsiyonel 18 inç siyah Sebring alaşım jantlar da eklenebiliyor.

İçeride, Tiguan Offroad aşınmalara daha dayanıklı materyallerle geliyor, bunlar arasında kumaş, sentetik fiber, “Offroad” logolu lastik paspaslar (aynı logo kapı eşiklerinde de var) ve alüminyum pedallar sayılabilir.

 

Tiguan Offroad üç motor seçeneğinden birisiyle alınabilecek: 150 PS (148 bg) 1.4 TSI benzinli motor ve altı vitesli manuel / DSG otomatik şanzıman, 180 PS (178 bg) 2.0 TSI benzinli motor ve yedi vitesli otomatik DSG şanzıman ya da 150 PS (148 bg) 2.0 TDI dizel motor ve yine DSG otomatik şanzıman. Tüm Tiguan Offroad modelleri standart 4Motion dört çekişli sürüş sistemiyle sunuluyor.

Standart donanım listesi oldukça cömert ve Active Info Display dijital kontrol paneli, Composition Media multimedya sistemi ve 8 inç dokunmatik ekran, Apple CarPlay, Android Auto ve Mirrorlink desteği, arka görünüm kamerası, ön ve arka park sensörleri, elektrikli bagaj kapağı ve elektrikli katlanabilir aynaları da kapsıyor.

 

Innovation Package donanım paketi de opsiyonel olarak alınabiliyor ve otomobile Acc Dur & Git, adaptif LED farlar, anahtarsız giriş ve başlatma sistemi, ayrıca Park Assist yarı otomatik park sistemi gibi özellikler ekliyor.

VW Tiguan Offroad Rusya’daki Kaluga fabrikasında üretilecek ve 1 Ekim’de satışa çıkacak. Bu modelin Rusya dışındaki Avrupa piyasalarına gelip gelmeyeceği henüz bilinmese de, basına verilen fotoğraflarda otomobilde Almanya plakasının olması bu konudaki beklentileri güçlendirdi.

 

 

Son Güncelleme : 29 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo