Mercedes-Benz bu kez de EQC’nin iç mekanından görüntüler yayınladı

Ototeknikveri     29 Ağustos 2018 11:54

Bazı otomobil üreticileri artık kabinlerde fiziksel butonlar kullanmaktan kaçınıyor ancak Mercedes-Benz bunlardan birisi değil. Yeni EQC dijital kontrol paneliyle bazı fiziksel butonları birarada sunuyor.

Mercedes-Benz bu kez de EQC’nin iç mekanından görüntüler yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yayınlanan son teaser videosunda elektrikli EQC’nin konsolunda bazı fiziksel butonların hala korunduğu, ayrıca iki ekranlı bir sistem kullanıldığı görülüyor.

 

EQC’nin MBUX sistemi multimedya ve dijital kontrol panelini geniş bir ekranda birleştiriyor, böylece kabinde daha temzi ve modern bir görünüm elde ediliyor.

 

Mercedes MBUX yeni A-Serisi’nde üç farklı boyut seçeneğiyle çıkmıştı (iki 7 inç, bir 7 inç ve bir 10.25 inç ya da iki 10.25 inç ekran). Sistem Nvidia GPU, 8 GB RAM ve Linux işletim sistemiyle geliyor. COMAND multimedya sisteminin yerini alan MBUX tüm Mercedes-Benz otomobillerde kullanılacak.

 

EQC’nin kabininde ayrıca piyano siyahı yüzeyler, ambiyans aydınlatması, geleneksel hava girişleri, elektrikli ayarlanabilir ve hafızalı ön koktuklar gibi özellikler bulunuyor.

 

Jaguar I-Pace, Tesla Model X ve Audi E-Tron da yollara çıkmaya hazırlanırken, Mercedes-Benz EQC henüz detayları açıklanmasa da elektrikli bir güç aktarım mekanizmasıyla gelecek. Otomobilin yüksek kapasiteli pille 500 km elektrikli sürüş mesafesine sahip olması bekleniyor.

 

Mercedes-Benz EQC’yi 4 Eylül gübü Stokholm’de tanıtacak. Teslimatlar 2019 yılında başlayacak.

 

 

Son Güncelleme : 29 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo