Lada 4×4 Vision konsepti Moskova’da tanıtıldı

Ototeknikveri     30 Ağustos 2018 12:24

Renault Arkana konsepti 2018 Moskova Motor Show’un yıldızı olurken, şimdi de dikkatler Lada’nın bir konseptine yöneldi.

Lada 4×4 Vision konsepti Moskova’da tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

4x4 Vision biraz Renault/Dacia Duster’ı andıran, cesur bir tasarıma sahip bir çalışma. Lada’nın X biçimli ön kısmı, gövde altı koruması ve 21 inç jantlar otomobilin önemli özellikleri arasında.

 

İç mekanda Lada tasarımcıları parlak turuncu yüzeyler, gri detaylar ve alüminyum kaplamalara yer vermiş. 4X4 Vision konsola entegre ve hava girişleriyle çevrelenmiş bir multimedya sistemi, iki bölgeli klima kontrolü, dijital kontrol paneli, ambiyans aydınlatması, panoramik cam tavan ve üç kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidiyle geliyor.

 

Özel bir platform üzerine inşa edilen Lada 4x4 Vision, 4.2 metre uzunluğunda, bu da Renault/Dacia Duster ile kıyaslandığında 10 cm daha kısa.

 

Konsept off-road sürüşte çok pratik olduğu söylenen düşük ve yüksek vites seçenekli otomatik şanzıman, kısa ön ve arka çıkıntılar ve oldukça cömert yerden yükseklikle dikkat çekiyor.

 

Lada 4x4 Vision’da bulunacak güç aktarım mekanizmalarını henüz açıklamadı. Konseptin yeni nesil Niva’nın önizlemesi olup olmadığı konusuna da açıklık getirilmedi.

 

Markanın tasarım direktörü Steve Mattin “Lada’nın geleceğini hazırlıyoruz. 4X4 Vision ile benzersiz, cesur ve enerjik tasarıma sahip yeni bir SUV’nin potansiyelini ortaya koymak istedik. Bunun için efsanevi Lada 4x4 Niva’dan ilham aldık.” diye konuştu.

 

 

Son Güncelleme : 30 Ağustos 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo