BMW iNext için bir teaser daha yayınladı

Ototeknikveri     04 Eylül 2018 07:32

BMW yeni Vision iNext konseptinden teaser videolar ve resimler yayınlamaya devam ediyor. Son teaser otomobilin arka kısmının nasıl görüneceği konusunda fikir veriyor. Dar LED şeritler ve şık tasarım dikkat çekiyor.

BMW iNext için bir teaser daha yayınladı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Vision iNext, BMW’nin yeni nesil elektrikli otomobillerinin stilini ve pek çok özelliğini belirleyecek bir çalışma niteliğinde. Otomobilin crossover formu yeni bir üretim modelinin de habercisi olarak değerlendiriliyor. Böyle bir model Tesla Model X, Jaguar I-Pace, Mercedes EQC ve Audi E-Tron ile rekabet edebilir.

 

Büyük bir otomobil fuarını beklemek (mesela Ekim ayında yapılacak Paris Auto Show) ya da özel bir etkinlik yapmak yerine, BMW Lufthansa Cargo ile anlaştı ve konsept otomobili farklı şehirlerde basın mensuplarının karşısına çıkartmak üzere taşıyacak olan Boeing 777 uçağını giydirdi. 9 Eylül’de Münih’ten kalkacak uçak, New York, San Francisco ve Pekin’e uçtuktan sonra 14 Eylül’de Frankfurt’a dönecek. Dolayısıyla bu zaman aralığında konsept ile ilgili tüm detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Son Güncelleme : 04 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo