Kia ProCeed Almanya’da hafif kamuflajla görüntülendi

Ototeknikveri     04 Eylül 2018 09:55

Önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak Kia ProCeed’in son ipucu görselinde arka kısmı ortaya çıkmıştı. Otomobil şimdi de Almanya’nın otobanlarında test edilirken hafif kamuflajla görüntülendi.

Kia ProCeed Almanya’da hafif kamuflajla görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Net anlaşılamasa da, yeni ProCeed ile birlikte hatchback kardeşi Ceed GT’nin de görüntülendiği düşünülüyor. Kia Ceed GT ile ilgili ağzını sıkı tutuyor ancak modelin 200 bg civarı güç çıkışına ve önceki nesille benzer bir hıza sahip olacağı düşünülüyor. Otomobil standart Ceed’in dar arka lambalarını almış gibi görünüyor ancak daha büyük tekerleklere sahip. Ayrıca sis lambası yuvalarının farklı olduğu ve büyük, ikili egzoz çıkışları dikkat çekiyor.

 

ProCeed’e geri dönersek, hafif kamuflajlı test otomobili ince LED şerit, büyük ve ikili egzoz çıkışları ve spoyler gibi hoş dokunuşlara sahip. Videoda ısrarla ProCeed'in üçüncü stop lambasının görüntülenmeye çalıştığı ancak yeterince yaklaşılamadığı anlaşılıyor. Net görülebilen arka tampon ise yeni modelin geçen yıl tanıtılan konsepte epeyce benzeyeceğini doğruluyor.

Proceed’in resmi tanıtımı 13 Eylül’de yapılacak ancak modelin katılacağı ilk fuar Ekim ayında 2018 Paris Motor Show olacak. Kia’nın bizi harika performans değerleri açıklayarak şaşırtmasını bekliyoruz.

 

 

Son Güncelleme : 04 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo