Opel Grandland X için PSA’dan 1.6 litre 180 PS turbo motor seçeneği

Ototeknikveri     10 Eylül 2018 07:11

Opel Grandland X şimdi yeni en üst donanım seviyesi dört silindirli 1.6 litre turboşarjlı benzinli motorla geliyor.

Opel Grandland X için PSA’dan 1.6 litre 180 PS turbo motor seçeneği
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

PSA Grubu’nun seriye eklediğini yeni motor direkt enjeksiyon özelliğine sahip ve 180 PS (178 bg) güç çıkışı, 250 Nm tork sunuyor.

 

Opel yeni PureTech alüminyum motorun doğrudan gaz kesme yanıtı sunduğunu ve bu donanımla Grandland X’in 8.0 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkabildiğini belirtiyor. Otomobilin azami hızı ise 222 km/s. 1.6 litre turbo dört silindirli motor standart olarak sekiz vitesli otomatik şanzımanla çalışıyor.

 

Verimliliğe gelecek olursak, Opel Grandland X’in benzin partikül filtreli egzoz arıtma sistemi sayesinde düşük emisyon ürettiğini söylüyor. Motor gelecekteki Euro 6d-TEMP emisyon standartlarına da uyumlu.

Durdur – Başlat sisteminin de katkısıyla, Grandland X 1.6 direkt enjeksiyonlu turbo motorun ortalama yakıt tüketimi 5.7 litre/100 km.

 

Müşteriler yeni motoru pek çok ekstra özellikle gelen Ultimate donanım seviyesinde seçebilecek. Bu donanım seviyesinde 19 inç iki renkli alaşım jantlar, gümüş renkli tavan rayları, lüks ergonomik koltuklar, deri döşeme, Denon ses sistemi, sürüş yardım ve multimedya sistemleri bulunuyor.

 

Son Güncelleme : 10 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo