Alfa Romeo Stelvio, Giulia ve Giulietta B-Tech versiyonları Avrupa’da çıktı

Ototeknikveri     12 Eylül 2018 12:12

Alfa Romeo yeni Giulia, Stelvio ve Giulietta B-Tech versiyonlarını başlıca Avrupa piyasalarında satışa çıkardı. Üç model de yeni bir görünüm ve kabinde daha fazla teknolojiyle geliyor.

Alfa Romeo Stelvio, Giulia ve Giulietta B-Tech versiyonları Avrupa’da çıktı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Giulia ve Stelvio B-Tech benzer özelliklere sahip. Bu özellikler arasında parlak siyah V şekilli ön panjur ve çevresi, parlak siyah ayna kapakları ve egzoz çıkışları, ayrıca arkada özel logolar yer alıyor. Stelvio B-Tech tavan rayları ve arka tamponda parlak siyah aksamlar, Giulia B-Tech ise Veloce donanım seviyesinden itibaren sportif tamponlar ile sunuluyor.

Tekerlekler de yine parlak siyah renkte, ayrıca monokrom jant kapaklarına yer verilmiş. Giulia B-Tech 18 inç jantlar ile, Stelvio ise 19 inç alaşım jantlar ile geliyor. 19 ve 20 inç tekerlekler opsiyonel olarak alınabiliyor.

Donanm bakımından, Giulia ve Stelvio B-Tech modellerinin standart özellikleri arasında Adaptif Seyir Kontrolü, 8.8 inç ekran ve Apple CarPlay/Android Auto destekli Alfa Connect multimedya sistemi, bi-xenon farlar ve far yıkayıcılar, DAB radyo ve Alfa Connected Service yer alıyor.

Giulietta B-Tech dış cephede diğer modellerle benzer özelliklere sahip, bunun yanı sıra yeni model parlak siyah renkte 18 inç alaşım jantlar, karartılmış arka camlar, sportif arka tampon, ayrıca koyu renklerde bir iç mekan ile geliyor.

Standart donanım listesinde Alfa Connect 7 inç multimedya sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısı, park sensörleri, arka kamera, USB – HDMI girişleri ve Mopar Connect de bulunuyor.

 

B-Tech versiyonları bu aydan itibaren satın alınabilecek. Almanyada fiyatlar Giulietta B-Tech için 26.500 euro’dan (197.694 TL) başlıyor. Giulia B-Tech 42.000 euro (313.326 TL), Stelvio B-Tech ise 49.000 euro (365.547 TL) fiyatla satın alınabiliyor.

 

 

Son Güncelleme : 12 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo