Mercedes-AMG A35’ten yeni görüntüler

Ototeknikveri     18 Eylül 2018 11:47

Pek net olmayan teaser görüntülerinden sonra, yeni AMG A35 internete sızdırılan fotoğraflarla tamamen ortaya çıktı.

Mercedes-AMG A35’ten yeni görüntüler
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Mercedes son günlerde performans odaklı hatchback AMG A35 modelinden teaser’lar yayınlıyordu. Bu sayede otomobilin bazı kısımlarını görmüştük. Şimdi sızdırılan fotoğraflarla otomobil tüm açıklığıyla karşımızda duruyor. Yeni modelde ilk dikkat çeken özellikler arasında agresif ön ve arka tamponlar ve büyük arka spoyler sayılabilir. A45 ve A45 S modellerinin de geliştirme aşaması devam ediyor ve yakında bu modeller tanıtılacak. Bu modellerin arasına katılacak A35 serinin en yüksek performansına sahip olmayacak. AMG A35 Ekim ayı başında Paris Motor Show’da yer alacak.

 

İnternete sızan fotoğraflarda A35’in iç mekanı da görülebiliyor. Çift ekranlı konsol tasarımı, düz dipli spor direksiyon ve benzeri sportif AMG özellikleri iç mekanda öne çıkanlar arasında.

 

AMG A35’in 2.0 litrelik 300 bg motorla geleceği daha önceki haberlerde yer almıştı. Bu motor A250 versiyonunda 221 bg güç çıkışına sahip ve otomobilin 6.2 saniyede sıfırdan 100 km/s hıza çıkmasını sağlıyor. Motor, 7 vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımanla geliyor.

 

AMG A35’in fotoğrafları internete sızdığı için firmanın Paris’i beklemeden önümüzdeki günlerde otomobili internette tanıtması bekleniyor. Bunun ardından Paris Motor Show’da otomobil canlı olarak görülebilecek.

 

 

Son Güncelleme : 18 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo