2020 Honda Jazz Avrupa’da ilk kez görüntülendi

Ototeknikveri     27 Eylül 2018 02:12

Üçüncü nesil Honda Jazz 2014’ten beri satışta. 2017 yılı ortalarında yapılan güncelleme üçüncü nesli bir iki yıl daha taze tutabilir ancak firma yeni nesil modeli de hazırlamaya başladı.

2020 Honda Jazz Avrupa’da ilk kez görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Dördüncü nesil Jazz casus fotoğrafçılar tarafından görüntülendi. Fotoğraflardaki test prototiplerinin Almanya plakalı olduğu görülüyor.

 

Otomobillerde fazla kamuflaj bulunmaması testin oldukça ileri aşamalara ulaştığını gösteriyor. Yeni modelde otomobilin geleneksel tek kutu tasarımının sürdürüldüğü anlaşılıyor. Buna karşın yeni nesil öncekinden daha sportif görünüyor. Ayrıca otomobilin daha geniş olduğu göze çarpıyor ancak bu sadece mevcut fotoğraflarla ilgili bir yanılsama olabilir.

 

Yeni Honda Jazz 2020’de piyasaya çıktığında benzinli ve hibrit seçeneklerle birlikte sunulacak. Modelde yeni Insight ile aynı güç aktarım organlarının kullanılacağı söyleniyor. Ayrıca serinin üstünde elektrikli bir versiyon da olacak.

 

Nikkei gazetesinde daha önce çıkan bir habere göre yeni çıkacak Jazz elektrikli otomobil yaklaşık 18.000 dolar fiyatla satılacak ve 300 km sürüş mesafesine sahip olacak. Model 2020 yılında Çin’de çıkacak, diğer piyasalara da gidip gitmeyeceği henüz bilinmiyor.

 

Son Güncelleme : 27 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo