Elektrikli 2020 Kia Soul’dan iç mekan görüntüleri

Ototeknikveri     27 Eylül 2018 01:38

Yeniden tasarlanan 2020 Soul EV’nin testleri devam ediyor. Casus fotoğrafçılar bu kez otomobilin iç mekanını görüntüledi.

Elektrikli 2020 Kia Soul’dan iç mekan görüntüleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Otomobilin genel estetiğinden başlayacak olursak, kutu benzeri tasarım ve köşeli ön fasyanın yine devam ettiği görülüyor. Öte yandan, elektrikli versiyonun diğerlerinden farklı bir ön panjura sahip olması bekleniyor.

 

İç mekan görüntüleriyse ilk başta düşündüğümüzden çok daha detaylı. Sadece genel konsol tasarımının nasıl olduğunu görmekle kalmıyor, aynı zamanda prototipin sürüş mesafesini de öğreniyoruz.

 

Tasarım bakımından yeni konsol ve iç mekanın geneli daha modern. Yeni direksiyon simidi, yeni ve daha büyük multimedya ekranı, büyük hava girişleri, yeniden tasarlanan klima kontrolleri ve döner düğmeli vites geçiş aracıyla yeni orta konsol dikkat çeken özellikler arasında.

 

Fotoğraflarda görülen ekrandaki bilgiye göre, bu prototip %92 şarj le 437 km gidebiliyor. Bu önemli bir gelişme çünkü daha önce yeni SOUL EV’nin Hyundai Kona Electric ile aynı 64 kWh lityum iyon pille geleceği düşünülüyordu. Bu pilin sürüş mesafesiyse tam şarj ile 415 km, yani Soul’un ekranında gördüğümüzden daha düşük.

Eğer bu bilgi doğruysa, yeni Soul EV 178 km menzilli 2018 modelinden çok daha uzun sürüş mesafesi sunacak.

 

Kia Soul EV’nin 2020 modeli olarak gelecek yıl tanıtılması bekleniyor.

 

 

Son Güncelleme : 27 Eylül 2018

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo